30 / 04 / 2024

İsmar İstanbul'da 1 günde 2 mağaza açtı!

İsmar İstanbul'da 1 günde 2 mağaza açtı!

İSMAR, Reyon Marketlerinin İSMAR Süpermarket olarak hizmet vermesi için dönüşüm çalışmalarını başlattı...



İSMAR Süpermarket büyüme hamlelerine İstanbul’da da devam ediyor. 2013 yılı Mart ayında Reyon Marketlerini satın alarak %50 büyüme gerçekleştiren İSMAR, Reyon Marketlerinin İSMAR Süpermarket olarak hizmet vermesi için dönüşüm çalışmalarını başlattı. Bu çalışmalar kapsamında Reyon Marketlerine ait mağazalar A’dan Z’ye yenilenerek İSMAR Süpermarket olarak hizmet verecektir.

Bu anlamda, ilk olarak 05 Temmuz Cuma günü İstanbul Şişli Mağazası’nın açılışını gerçekleştiren İSMAR Süpermarket, 06 Temmuz Cumartesi günü hem Gayrettepe  hem de Acısu Mağazalarını hizmete açtı. 



İSMAR’ın taze gıda ürün grubuna verdiği önem bu açılışlarda da ön plana çıktı. Açtığı her mağazada unlu mamuller üretim fırınını da faaliyete geçiren İSMAR, müşterilerine taptaze, sıcacık lezzetler sunmakta. Bunun yanı sıra, sebze meyve reyonunda da özenle seçilmiş ürünleri en uygun fiyatlarla hizmete sunan İSMAR Süpermarket, şarküteri ve kasap reyonlarının temizliği ve ürün kalitesi ile açılışını gerçekleştirdiği her mağazada tüketicilerin takdirini kazanmaktadır.

Hafta başında İSMAR Genel Müdürü Can ÖZBAY’ın da açıkladığı 1 haftada 7 mağaza açılışı hedefine hızla ilerleyen İSMAR bugün (08 Temmuz Pazartesi) açtığı Maltepe Mağazası ile hedeflediği rekora ulaştı. İSMAR, perakende sektöründe fark yaratmak için yaptığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.




Geri Dön