16 / 05 / 2024

ismarın hadımköydeki deposu

ismarın hadımköydeki deposu

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde açılan yeni konsept marketleriyle dikkat çeken İSMAR Süpermarketleri, Hadımköyde bulunan 8 bin metrekarelik kapalı alanda toplam 4416 palet kuru gıda stoklama kapasitesine sahip lojistik merkezini açtı...

Hadımköy rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi 45 gün içinde hizmete açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi’nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. Hastanedeki çalışmaların 45 gün içinde tamamlanması ve hastanenin hizmete açılması planlanıyor...

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi salgın hastanesi olarak kullanıma açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi'nin, 45 gün içerisinde restorasyon çalışmaları tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.

İston Hadımköy arsasının parselasyon planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İston Hadımköy'ün yer aldığı arsanın parselasyon planı askıya çıkarıldı..

Artaş ve Demir İnşaat'tan Hadımköy'e ortak proje geliyor!

İnşaat sektörünün iki firması Demir ve Artaş, ortak proje için çalışmalara başladı. Demir İnşaat, Artaş’ın Hadımköy arazisinde 250 milyon TL’lik proje inşa edecek.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınıyor!

İstanbul trafiğini rahatlatmak ve E-5'teki TIR trafiğini azaltmak için Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınacak. Günde yüzlerce kamyon ve TIR’ın giriş çıkış yaptığı ambarların bulunduğu araziye yeni karar doğrultusunda konut, alışveriş merkezi ve ticari alanlar yapılacak

TCDD, Hadımköy'deki 2 arsasını satışa çıkardı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Arnavutköy İlçesi Hadımköy Mahallesi'nde bulunan arsaları satışa çıkardı. Konut+ Ticaret alanı imarlı arsaların ihalesi 24 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyonu tamamlandı!

Arnavutköy Belediyesi, geçmişten günümüze miras kalan Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyon çalışmalarını tamamladı. Restorasyon işlemleri biten tarihi istasyon binasının, müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı.

Demet Akalın Hadımköy'den taşınacak!

Eşi Okan Kurt’un işleri nedeniyle yaklaşık 6 ay önce Hadımköy’e taşınan Demet Akalın sonunda pes etti. Okan Kurt ve Demet Akalın çifti Hadımköy’deki villaya aylık 20 bin TL ödüyordu.

Demet Akalın Hadımköy'den taşınıyor!

Kocasının işleri dolayısıyla Hadımköy’de oturmaya başlayan ancak taşındığı ilk günden beri İstanbul’un renkli gece hayatından mahrum kaldığı için dert yanan Demet Akalın, bu kez de sabahın erken saatlerinde yapılan hafriyat çalışmalarına öfkelendi.

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri iletişim!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri iletişim için 0212 488 56 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3. Köprü bağlantı yoluna 1,5 kilometre mesafede olan proje Benna Grup İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Yeni İstanbul Evleri Hadımköy fiyat!

Yeni İstanbul Evleri Hadımköy fiyat listesi daire alternatiflerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Benna Grup İnşaat imzası taşıyan proje 4 blok halinde inşa ediliyor.

ismarın hadımköydeki deposu Haberi

ismarın hadımköydeki deposu


Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde açılan yeni konsept marketleriyle dikkat çeken İSMAR Süpermarketleri, Hadımköyde bulunan 8 bin metrekarelik kapalı alanda toplam 4416 palet kuru gıda ve gıda dışı ürün stoklama kapasitesine sahip lojistik merkezini tedarikçileriyle birlikte açtı.


Hadımköy’de bulunan İSMAR Lojistik Merkezi’nin açılışı 30 Eylül’de Akyürek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Akyürek,  İSMAR Genel Müdürü Can Özbay, şirket yöneticilerinin ve tedarikçilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 


ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgesi bulunan İSMAR’ın Lojistik Merkezi’nde, gelişmiş teknoloji sistemleriyle tasarlanmış Unlu Mamuller Üretim Tesisi’nin yanı sıra, süt, et ve meyve sebze ürünlerinin stoklanacağı 5 adet 250 metrekare kapasiteli soğuk hava deposu bulunuyor.

İstanbul il sınırları içerisinde mevcut 41 mağazasına ve yeni açılacak mağazalarına ürünlerin daha hızlı, daha taze ve gününde sevk edilmesi amacıyla kurulan Hadımköy...