22 / 05 / 2024

İSMEP Koordinatörlüğü

İSMEP Koordinatörlüğü

Radikal'in haberinin ardından İstanbul Valiliği açıklama yaptı: 2 yıldır yıkılamayan riskli okul için ihaleye çıkılıyor. Bahçedeki sorunlu bina için ise 'acilen' kiralık yeni yer aranıyor.

Halkbank, Deprem bölgesi Hatay'da Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiriyor

Ülkemizde 6 Şubat 2023'de meydana gelen depremler yüzyılın en büyük felaketini yaşayan ve büyük yıkıma uğrayan 11 şehirde yaraları sarmak için çalışan Halkbank, Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul'da deprem için yol haritası belirleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi koordinatörlüğünde Deprem ve Doğal Afet Komisyonu ile İstanbul’da kentsel dönüşüm ve deprem konusundaki yol haritasının belirlenmesi için toplantı gerçekleşti. 

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

Uluslararası Erasmus projesi evsizlerin hayatlarına dokunacak!

Sakarya Üniversitesinin (SAÜ) Avusturya, Macaristan ve İtalya'dan kuruluşların ortaklığıyla koordinatörlüğünü gerçekleştirdiği uluslararası Erasmus projesi evsizlerin hayatlarına dokunacak...

Ekrem İmamoğlu: Kenti hırpalamadan olası afete hazırlamak zorundayız!

İBB, Prof. Dr. Miktat Kadıoğlu’nun koordinatörlüğünde İstanbul Deprem Konseyi’ni kurdu. Toplantıda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Kenti hırpalamadan olası afete hazırlamak zorundayız" dedi.

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

TİKA, Afganistan'daki Ulu Cami'nin sergi salonunu restore etti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Herat Koordinatörlüğünce, Afganistan'ın batısında yer alan Herat vilayetindeki tarihi Ulu Cami'nin sergi salonu baştan aşağı restore edildi.

Fatma Çelenk, Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine getirildi!

Türkiye’nin en büyük proje geliştirme firmalarından ve uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk getirildi...

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

OYAK, 20 milyar liralık proje başlattı!

Daha önce sadece üyelerinin ihtiyacı doğrultusunda konut projeleri hayata geçiren OYAK, Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü kurdu. Emlak Konut'tan büyük arsalar aldı ve 20 milyarlık proje başlattı.

Türk Kızılayı'ndan Ankara'da bina tadilat ihalesi 11 Ekim'de!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Etimesgut İlçesi'nde Gayrimenkul İşletme ve Değerlendirme Faaliyet Alanı Koordinatörlüğü binasının tadilat ve onarımı için ihale düzenliyor...

Isparta'da 26 proje için 29 milyon TL'lik destek!

IPARD 1 hibe desteği programı kapsamında Isparta'ya 2013-2016 yılları arasında 143 milyon liralık yatırım kazandırılacak. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Isparta İl Koordinatörlüğü, IPARD 2'nin ilk çağrı döneminde de 26 projeye destek sağlayacak.

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

İSMEP Koordinatörlüğü Haberi

İSMEP Koordinatörlüğü


İstanbul Valiliği, depreme dayanıksız olduğu 2 yıl önce tespit edilen ancak bahçesindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı bina yüzünden yıkılamayan Kadıköy’deki Semiha Şakir İlkokulu’nun gelecek eğitim yılı güçlendirilmiş binasında eğitime başlayacağını açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada okulun yıkılıp yeniden yapılması planında ihale aşamasına gelindiğini, İl Müdürlüğü’ne bağlı bina için de kiralık yer arandığı belirtildi. 

Radikal, dün ‘Tehlikeli inatlaşma’ başlığıyla depreme dayanıksız Kadıköy Semiha Şakir İlkokulu’nun iki yıldır, bahçesindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı bina yüzünden yıkılmadığını Türkiye ’ye duyurmuştu. Habere göre: İstanbul Valiliği’nin kamu binalarının depreme karşı hazır hale getirilmesi için 2 yıl önce yaptığı analiz çalışmasında Kadıköy’deki Semiha Şakir İlkokulu depreme dayanıksız çıktı. 

1999 yılı öncesinde yapılan okulun İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Kapasitesinin...