02 / 05 / 2024

Halkbank, Deprem bölgesi Hatay'da Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiriyor

Halkbank, Deprem bölgesi Hatay'da Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiriyor

Ülkemizde 6 Şubat 2023'de meydana gelen depremler yüzyılın en büyük felaketini yaşayan ve büyük yıkıma uğrayan 11 şehirde yaraları sarmak için çalışan Halkbank, Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte haberin ayrıntıları...



6 Şubat depremleri ile yüzyılın en büyük felaketini yaşayan ülkemizde, büyük felakete yıkıma uğrayan 11 ilimizde yaraları sarmak için çalışan Halkbank, Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçirerek, tüm afetzedeler için umut ışığı olmaya devam edeceğini açıkladı.

Halkbank, 85 yıldır Türkiye’nin büyümesi ve kalkınması için çalışan, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaralarını sarmak için Hatay ve Osmaniye şehirlerinide içine alan Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü kuruyor.

Halkbank, Deprem bölgesi Hatay da Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiriyor

KURULAN KOORDİNATÖRLÜK 21 ŞUBEDEN OLUŞACAK

"Birlikte Daha Güçlüyüz" inancıyla Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiren Halkbank, depremde büyük yaralar alan Hatay ve Osmaniye’nin sosyal ve ekonomik dinamiklerini tekrardan daha güçlü biçimde ayağa kaldırarak, bölgeye katma değer sağlayacak. Halkbank, Hatay’da kurduğu Bölge Koordinatörlüğü ile müşterilerine ihtiyaç duyulan her alanda hızlı ve yerinde çözüm sunmayı istiyor. Banka, bu bölgede yaşayan depremzedelerin bankacılık hizmetleri konusundaki beklentilerini gelişmiş dijital altyapısı, yenilikçi ürün ve hizmetleri ile karşılayacak.

dunya.com'da yer alan habere göre; Bu kapsamda 17'si Hatay'da, 4'ü Osmaniye'de olmak üzere toplam 21 şubeden oluşan Hatay Bölge Koordinatörlüğü her bir şubesi ile tarih boyunca kültür, yaşam ve dayanışma alanında önemli değerlere ev sahipliği yapan deprem bölgesinde daha yakından ve etkin hizmet vererek yaraları saracak.

BİR OLARAK BİRLİK OLACAĞIZ

Hatay Bölge Koordinatörlüğü ile “Önce Halk, Sonra Banka” olmanın gereğini yerine getirdiklerini de kaydeden Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan; “Biz seksen beş yıldır gücümüzü; ‘Bir olarak, birlik olarak, ortak akılla hareket eden’ bir gelenekten almaktayız. Bizler bu geleneğin gereklerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Üstlendiğimiz misyon ile toplumsal sorumlulukla, depremden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerine hızlı ve yerinde çözüm üretmek istiyoruz. Hatay Bölge Koordinatörlüğümüz, bölge halkının yanında olma niyetimizi yansıtıyor. Hatay ve Osmaniye'nin potansiyeline inanıyoruz." dedi.

Hatay'da depremde 30 kişinin hayatını kaybettiği binanın şantiye şefi tutuklandı: 'Binanın malzemesi kalitesiz'

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

 

 


Geri Dön