18 / 05 / 2024

İsmet Büyükataman kim

İsmet Büyükataman kim

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'nın Gemlik ilçesinde konuştu. Büyükataman ''Bugün yapılan imar uygulamalarıyla bölge en az 3-4 kat daha değerlenmiştir'' dedi.

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Arazisinin büyük bölümünü ailesine değil iki file miras bıraktı!

Hindistan’da arazisinin büyük bölümünü, hayatını kurtaran iki filine miras bırakan bir kişi, "Fillerimin benim için bir göstermelik bir eşya olmadığını anlamıyorlar. Fillerimle ilişkim hayat boyu sürecek türden" dedi...

İnşaat sektörü 2017'nin ilk çeyreğinde yüzde 3.72 büyüdü!

Dünya Gazetesi yazarı İsmet Özkul, bugünkü köşesinde "Sorulu ve sorunlu büyüme" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o haber

İstanbul-İzmir Otoyolu TBMM'de konu oldu!

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İstanbul-İzmir Otoyolu'na ilişkin soru önergesi hazırladı. Büyükataman sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Kayıp kaçak bedeli meclis gündemine taşındı!

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, kayıp kaçak bedeli konusunu meclis gündemine taşıdı. Büyükataman sorularının Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Gemlik'te yapılan imar uygulamaları bölgeyi 4 kat değerlendirdi!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'nın Gemlik ilçesinde konuştu. Büyükataman ''Bugün yapılan imar uygulamalarıyla bölge en az 3-4 kat daha değerlenmiştir'' dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde yaptığı yeni uygulamalarla yaya geçidi bulunan yerlerde sürücülerin uyması gereken kuralları zemine işledi.

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri 2016 Aralık'ta teslim!

KAMEROĞLU İnşaat'ın Büyükçekmece'de inşa ettiği Pelican Hill Ihlamur Evleri, Marmara Denizi'nin Büyükçekmece Gölü ile birleştiği deniz ve göl manzarasına hâkim bir yamaç üzerinde yükseliyor.

Türkiye'nin en büyük şirketi kim oldu?

İSO 500 açıklandı. Buna göre Türkiye'nin en büyük şirketi 39.7 milyar lira ciro ile Tüpraş oldu. Tüpraş'ı Ford Otosan, Elektrik Üretim A.Ş, Oyak Renault ve Arçelik izledi.

Ali Yazır: Bursa Yıldırım'ı Belçika yapacağız!

MHP Yıldırım İlçe teşkilatı, Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ali Yazır'la buluştu. Tanıtım toplantısında MHP Bursa Miletvekilleri Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve Necati Özensoy ile birlikte parti yöneticileri, partililer ve çok sayıda yurttaş biraraya

İstanbul büyük depreme hazır mı

İsmail Küçükkaya, Akşam Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "İstanbul'u kim yıkabilir" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Türkiye'yi bekleyen en can alıcı tehlike nedir diye düşünsek, 'İstanbul'un yaşayacağı büyük deprem' diyebiliriz...

Dünyanın en büyük toprak ağaları!

Dünyanın sahibi kim adlı çalışmayı yapan Kevin Cahill adlı araştırmacı gazeteciye bakarsanız, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth günümüzün en büyük toprak ağası

İsmet Büyükataman kim Haberi

İsmet Büyükataman kim

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'nın Gemlik ilçesinde konuştu. Büyükataman, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Gemlik Serbest Bölge'de yaklaşık 60 dönümlük arazinin ihale yapılmadan encümen kararıyla yaklaşık 25 milyon liraya satıldığını ve MHP Gemlik ilçe Başkanlığı'nın bu konuyu yargıya taşıdığını aktartı. Büyükataman, "Bugün yapılan imar uygulamalarıyla bölge en az 3-4 kat daha değerlenmiştir. Mahkemeye taşınan olayla ilgili Bursa 2. İdare Mahkemesince verilen kararda satışın usulüne uygun yapılmadığı hükmüne varılmıştır. Bunun üzerine konu Gemlik Belediyesi tarafından Danıştay'a taşınmış, Bursa 2. idare Mahkemesince verilen karar temyiz edilmiştir. Danıştay da mahkemenin kararını Meclis kararı alınmadan satıldığı için onaylamıştır. Ayrıca Danıştay kararı öncesinde belediyenin açtığı yürütmeyi durdurma işlemi de reddedilmiştir. Ancak belediye mahkemenin verdiği kararı uygulamamaktadır." dedi. Dönemin içişleri Bakanı Muammer Güler'in soruşturma izni...