27 / 04 / 2024

ismetpaşa parkı açılışı

ismetpaşa parkı açılışı

Bayrampaşa'da Kentsel Dönüşüm Konsept Parkı olarak planlanan İsmetpaşa Parkı'nın açılışı Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun da katılımıyla yapıldı..

Erdoğan Bayraktar: O pazarlar geçti artık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, "Birileri politika yapma uğruna, başka kanallardan medet umma arayışına girdi. Bir laf var 'Geçti Bor'un pazarı..' O pazarlar geçti artık" dedi...

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

Park Karaman AVM 26 Kasım'da açılıyor!

Şehrin en önemli noktalarından birinde yer alan Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 26 Kasım’da açılıyor...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor!

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında inşa edilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor. 

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Ankapark Mart 2019'da açılıyor!

Avrupa’nın en büyük tema parkı olma özelliğine sahip olan Ankapark 2019'un Mart ayında hizmete açılıyor.

Arifiye’nin yeni yaşam alanı açılıyor!

Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı açılışının 18 Ekim Perşembe günü saat 16.30’da gerçekleştireceğini dile getiren Başkan Toçoğlu, “İlçemizin yeni buluşma noktası hazır. Arifiye Park şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Trabzon Botanik Park yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik Park yarın açılıyor.

Bakırköy Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün açılıyor!

Bakırköy Belediyesi  Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Aksaray Karabağ Tematik Parkı açılıyor!

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan şehrin ilk ve tek Tematik parkı olma özeliği taşıyan Karabağ Tematik Park bugün saat 19.00’da açılıyor.

ismetpaşa parkı açılışı Haberi

ismetpaşa parkı açılışı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bayrampaşa'da Kentsel Dönüşüm Konsept Parkı olan İsmetpaşa Parkı'nın acılışını yaptı. 


Parkın açılış törenine, Bakan Erdoğan Bayraktar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Bayraktar açılışta yaptığı konuşmada "Tepeden bakma zihniyetle, belden aşağı vurmakla, birtakım demokrasi dışı güçlerle iktidara gelme devirleri geçti. 

Bundan sonra ancak avucunuzu yalarsınız, nal toplarsınız. Eğer siz iktidara gelmek istiyorsanız proje üreteceksiniz, halkın nabzını tutacaksınız" diye...