27 / 04 / 2024

ismob 2014 firmaları

ismob 2014 firmaları

İşbir Yatak, 28 Ocak- 2 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) son teknolojiyle üretilmiş CoolFlow ve Eclipse Baza'larını yerli ve yabancı mobilya alıcısıyla buluşturuyor

Samsunlu firmalar mobilyalarını İSMOB'da sergiledi!

Türkiye’nin en büyük, dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan, İstanbul Mobilya Fuarı’na bu yıl Samsunlu firmalar damga vurdu.

Cityscape Global'de bu yıl Türk firmaların geçidi vardı!

Son üç senede her yıl yaklaşık yüzde 30 büyüyen Cityscape Global'de bu yıl adeta Türk firmaların geçidi vardı. 2014'te 30 olan Türkiye'den katılımcı firma sayısı 2015'te 61'e ulaştı. Fuar alanının yüzde 10'unu Türk firmalar kapladı.

Fortune 500'e 2014'te 33 inşaat firması girdi!

Fortune 500 Türkiye'nin 2014 sonuçları açıklandı. 2013'te 25 inşaat şirketinin yer aldığı listede 2014'te bu rakam 33'e çıktı. İnşaat firmalarının net satışları ise 2014'te 47 milyar lirayı aştı.

CNR Emlak Fuarı için katılımcı firmalar ne dediler?

CNR Emlak 2014 Fuarı birbirinden değerli firmalara ev sahipliği yaptı. Katılımın yoğun olduğu fuarda firmalar, müşterileriyle birebir iletişim kurdular. Yabancı müşterilerin fazlalığı katılımcı firmaları memnun etti. Firma yetkilileri “fuarın çok verimli”

Sinpaş GYO 2014'te sosyal medyada en iyiler arasında yer aldı!

Gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Sinpaş GYO, 2014 yılında sosyal medyada Türkiye'nin en iyileri arasında yer aldı. Sinpaş GYO facebook etkileşiminde en iyi 5 markayı sıralayan listeye yıl boyunca 2 kez girdi.

İnşaat firmaları yeni yıla kampanyalarla giriyor!

Gayrimenkul firmaları, yeni yıla yılbaşı kampanyalarıyla giriyor. Bazıları 2014’ü uygun seçeneklerle uğurlamaya hazırlanırken, bazıları da liste fiyatları üzerinden indirim yapıyor, peşinatsız alternatifler sunuyor...

İnşaat firmaları 2015'e peşinatsız alternatiflerle giriyor!

Gayrimenkul firmaları, yeni yıla yılbaşı kampanyalarıyla giriyor. Bazıları 2014 'ü uygun seçeneklerle uğurlamaya hazırlanırken, bazıları da liste fiyatları üzerinden indirim yapıyor ve peşinatsız alternatifler sunuyor.

İnşaat firmaları 2015'i kampanyayla karşılıyor!

Gayrimenkul firmaları, yeni yıla yılbaşı kampanyalarıyla giriyor. Bazıları 2014 ’ü uygun seçeneklerle uğurlamaya hazırlanırken, bazıları da liste fiyatları üzerinden indirim yapıyor ve peşinatsız alternatifler sunuyor.

İnşaat firmaları yıl sonu kampanya rekabetine girdi!

İnşaat şirketleri 2014 yılını cazip kampanyalarla kapatma yarışına girdi. Vade farksız ödeme imkânlarının sunulduğu projelerde firmalar, ocak ayında tapu masraflarına gelecek zam ve fiyatlardan önce müşterilerine 'alan kazanacak' mesajı veriyor.

Mustafa Sedefoğlu: Firmalar elindeki konut projesini satmadan diğerine geçmek istemiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Şekerfinans Pazarlama Müdürü Mustafa Sedefoğlu; inşaat firmalarının son durumunu ve 2014 son çeyreğini ele aldı...

Çevre izin ve lisans belgesi alan firmalar!

1 Kasım 2014 tarihinde yürürlüğe giren Çevre izin ve lisans yönetmeliği gereğince bazı firmaların çevre izin ve lisans belgesi alması gerekiyor. İşte çevre izin ve lisans belgesi alan firmalar..

Boyadaki en son yenilikler Paintistanbul 2014 Fuarı'nda buluştu!

"Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilen paintistanbul 2014 Fuarı, Türkiye ve yurtdışından boya firmalarını bir araya getirdi.

Gamateks 2014'te İSO ilk 500 hedefinde!

Gamateks, 2013 yılı İSO ikinci 500 sıralamasında yerini ilk sırada aldı. Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı, "Firmamız 2014 sıralamasında ilk 500 firma içinde yer almayı, Anadolu firmaları içinde de ilk 200'de olmayı hedefliyor" dedi...

ismob 2014 firmaları Haberi

ismob 2014 firmaları

İşbir Yatak, son teknolojiyi uyguladığı sağlıklı ve konforlu ürünleri; CoolFlow ve Eclipse Baza’larını, İstanbul Fuar Merkezi’nde (Yeşilköy CnrExpo) gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) yerli ve yabancı mobilya alıcısıyla buluşturuyor.

Mükemmel uyku için CoolFlow

İşbir Yatak, uykunun her detayını bir sanat eseri titizliğiyle işliyor. İşbir Yatak’ın fuarda ilk kez ziyaretçilerle buluşturduğu CoolFlow da bunun en iyi örneği… CoolFlow, birbirinden farklı özellikte ve yükseklikte paket yayların bir araya gelmesi ile oluşmuş, temel prensibi maksimum hava geçirgenlik ve herkes için ayrı konforu aynı üründe yakalamak olan yepyeni bir teknolojik yay sistemidir. CoolFlowhybrid paket yay sistemi, birbirinden bağımsız paketler içine yerleştirilmiş 3 kat yaydan oluşuyor. Katmanlar ve katman içindeki yaylar arasındaki özellik ve yükseklik farkı, aynı yatağın, farklı vücut yapılarına sahip, farklı ağırlıktaki kişilerin, farklı...