29 / 04 / 2024

İnşaat firmaları yıl sonu kampanya rekabetine girdi!

İnşaat firmaları yıl sonu kampanya rekabetine girdi!

İnşaat şirketleri 2014 yılını cazip kampanyalarla kapatma yarışına girdi. Vade farksız ödeme imkânlarının sunulduğu projelerde firmalar, ocak ayında tapu masraflarına gelecek zam ve fiyatlardan önce müşterilerine 'alan kazanacak' mesajı veriyor.



31 Aralık 2014 tarihine kadar kampanyalı satış yapılan konut ve ofis projelerinden 35 tanesini sizler için seçtik: 


GÜL YAPI PROJELERİ: 

Gül Yapı imzasıyla Beylikdüzü'nde inşa edilen 286 konutluk Kavaklı Konaklarında yer alan son daireler için '60 aya sıfır faiz' kampanyası başlatıldı. Hemen teslim avantajıyla satışta olan 2+1 tipi dairelerin fiyatı ise 378 bin liradan başlıyor. Esenyurt'taki Gül Park Yaşam projesinde de '60 aya sıfır faiz' kampanyası 31 Aralık akşamına kadar sürecek. Gül Yapı'nın Haziran 2015'te teslim edeceği Eyüp Palas projesinde ise daire bedelinin yüzde 35'ini peşin olarak verenler kalanını 24 ayda taksitle ödeyebiliyor. 


DEMİR ROMANCE: 

Demir İnşaat, Ağustos 2015'te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance'ta yıl sonuna özel, 'Yüzde 5 peşin, ağustosta taşın" kampanyası düzenledi. Yatırımcılara büyük ödeme kolaylığı sağlayacak olan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla projeden konut sahibi olunurken ödemeye Ağustos 2015'te başlanabilecek. 


RİNGS İSTANBUL 

Selin Yapı imzasıyla Sancaktepe'de inşa edilen Rings istanbul'daki son daireler hemen teslim avantajı ile satılıyor. Projedeki bahçeli veya teraslı evlere yüzde 15 indirim uygulanıyor. 


KİPTAŞ VADİTEPE 

Kampanyalı satış günlerinin devam ettiği 3.500 konutluk projede inşaat hızla devam ederken son kalan 800 daire için vade farksız seçenekler sunuluyor. Örnek dairelerinin yer aldığı satış ofisi ise projenin konumlandığı Bahçeşehir gölet mevkiinde 


TOYA MODA 2014'ün Nisan ayında satışına başlanan Toya Moda projesinden daire satın almak isteyenler 9.000 lira peşinatla 1 yıl taksit erteleme fırsatı elde ediyor. 4 blokta 486 konutun yer aldığı Toya Moda'da 37 ve 151 metrekare arasında stüdyodan, 3+1'e kadar farklı tiplerde konutlar planlandı. Toya Moda'daki dairelerin başlangıç fiyatı ise 220 bin liradan başlıyor. 


MAİRESİDENCE 

FerYapfnın iki yıl önce Kartal'da inşa etmeye başladığı Adalar manzaralı Mai Residence'da kira öder gibi ev sahibi olma avantajı sunuluyor. 


AĞAOGLU PROJELERİ 

Ataşehir My Towerland ve My Home Maslak projeleri için başlatılan kampanyada müşterilerine 50 ay sıfır faizli ödeme seçeneği sunan şirket, yüzde 10 peşinat ve sıfır faizle ara ödeme fırsattan sunuyor. uyguluyor. 


Yeni Akit


Geri Dön