16 / 05 / 2024

yıl sonu kampanyasında olan konutlar

yıl sonu kampanyasında olan konutlar

İnşaat şirketleri 2014 yılını cazip kampanyalarla kapatma yarışına girdi. Vade farksız ödeme imkânlarının sunulduğu projelerde firmalar, ocak ayında tapu masraflarına gelecek zam ve fiyatlardan önce müşterilerine 'alan kazanacak' mesajı veriyor.

Son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri! Gündem çok hızlı değişiyor...

Milyonlarca kişi gündemde olup bitenleri yakından takip ediyor. Hızlı geçen gündemi yakalamakta zorluk çekilse de ekonomi ilk sırasında geliyor. Bakın son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri ne olmuş...

Opel'in SUV modeli Grandland'ın yıl sonu fırsatları...

Sıfır araba almak isteyenlere bir haber Opel'den geldi. Opel’in SUV modelinin kampanya ile satılacağı duyuruldu. İşte Grandland yıl sonu kampanyasının detayları...

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Zeray İnşaat 18 projesinde yıl sonuna özel yüzde 25 indirim kampanyası başlattı!

Zeray İnşaat, 1 Aralık ve 31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen ve konut sahibi olmak isteyenlere 18 ayrı proje için 'Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası' başlattı.

Suzuki'de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Suzuki’nin Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerinde 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı. İşte detaylar....

Dünyaca ünlü dev bankadan sürücüleri üzecek peş peşe yıl sonu petrol tahmini! Üç haneli rakamlar mı geliyor?

Başta benzin ve motorin olmak üzere akaryakıt piyasasında da etkili olan petrol için İngiliz banka Barclays, 2023 ve 2024 fiyat beklentilerini açıklarken, yıl sonu brent petrolün 98 dolara 2024 içinse 103 dolara kadar yükseleceğini duyurdu.

Euro yıl sonu rekorunu son iş gününde kırdı! Piyasaların son gününde kritik direnci aştı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği euro, yıl sonu rekorunu kırdı. Piyasaların son gününde euro kritik direnci aştı! Euro, son 24 saat içerisinde yüzde 0,06, son bir haftada ise yüzde 0,80 oranında değişiklik gösterdi.

Altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası! Yer yerinden oynadı! Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem günü de milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.  Bugün altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası yaşanırken altında yer yerinden oynadı. Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Altında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! 29 Aralık 2022 altın fiyatları

Altının gramı bin TL'nin üzerindeki konumunu sağlamlaştırırken, ons altın da bin 800 doların üzerinde seyrediyor. Altın fiyatlarında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Dünyaca ünlü banka dolarla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı! Yastık altında ve bankada doları olanlar dikkat

Fransız Société Générale (SocGen) bankası Türkiye için dolar kuruyla ilgili dikkat çeken yıl sonu tahmininde bulundu.

Yabancıya konut satışında yıl sonu hedefi 50 bin!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Ocak – Ağustos döneminde yabancıya konut satışı 30 bin 849 olmuştu. Sektörde yabancıya konut satışında yıl sonu hedefi 50 bin şeklinde...

Avrasya GYO Samsun akaryakıt istasyonu yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun ili İlkadım ilçesi 6490 ada 18 parsel üzerinde bulunan akaryakıt istasyonun yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

yıl sonu kampanyasında olan konutlar Haberi

yıl sonu kampanyasında olan konutlar

31 Aralık 2014 tarihine kadar kampanyalı satış yapılan konut ve ofis projelerinden 35 tanesini sizler için seçtik: 


GÜL YAPI PROJELERİ: 

Gül Yapı imzasıyla Beylikdüzü'nde inşa edilen 286 konutluk Kavaklı Konaklarında yer alan son daireler için '60 aya sıfır faiz' kampanyası başlatıldı. Hemen teslim avantajıyla satışta olan 2+1 tipi dairelerin fiyatı ise 378 bin liradan başlıyor. Esenyurt'taki Gül Park Yaşam projesinde de '60 aya sıfır faiz' kampanyası 31 Aralık akşamına kadar sürecek. Gül Yapı'nın Haziran 2015'te teslim edeceği Eyüp Palas projesinde ise daire bedelinin yüzde 35'ini peşin olarak verenler kalanını 24 ayda taksitle ödeyebiliyor. 


DEMİR ROMANCE: 

Demir İnşaat, Ağustos 2015'te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance'ta yıl sonuna özel, 'Yüzde 5 peşin, ağustosta taşın" kampanyası düzenledi. Yatırımcılara büyük ödeme kolaylığı sağlayacak olan kampanya kapsamında yüzde...