29 / 04 / 2024

Zeray İnşaat 18 projesinde yıl sonuna özel yüzde 25 indirim kampanyası başlattı!

Zeray İnşaat 18 projesinde yıl sonuna özel yüzde 25 indirim kampanyası başlattı!

Zeray İnşaat, 1 Aralık ve 31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen ve konut sahibi olmak isteyenlere 18 ayrı proje için 'Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası' başlattı.



Zeray İnşaat 'Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası' kapsamında Kocaeli ve Ankara’da yer alan 18 projede, peşin alımlara yüzde 25 indirim veya 60 ay vade fırsatı sunuyor.

Alışılmışın dışında projeleriyle Zeray, şehir içinde ve dışında yeni değerler yaratan farklı yaşam merkezleri gerçekleştirmek, yeni yaşam alanlarını hayata katmak için çalışmalarına  devam ediyor. Doğal dengeyi koruyan yaklaşımı, yarattığı eşsiz çevre düzeniyle yatırım yaptığı alanlara değer kazandıran ve her yatırımda standartları yükseltmeyi amaçlayan bir vizyona sahip olan Zeray İnşaat  iyi bir yarın bekleyen vatandaşlar için yeni konut fırsatları sunuyor.

GELENEKSEL YIL SONU KAMPANYASI BAŞLADI!

Bu yıl 1 Aralık ve 31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen ve konut sahibi olmak isteyenlere 18 ayrı proje sunan Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası'na ilgi devam ediyor.

Yeni bir evde yeni bir hayata başlamak isteyen potansiyel alıcılar, beraberinde birikimlerini en çok kazandıran enstrüman olan gayrimenkulde değerlendirmeyi amaçlayan yatırımcılar, kampanyaya ve Zeray projelerine akın etti.

Zeray İnşaat 18 projesinde yıl sonuna özel yüzde 25 indirim kampanyası başlattı!

KONUT SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE YÜZDE 25 İNDİRİM FIRSATI!

Zeray İnşaat 18 pprojesinden kout almak isteyenlere peşin ödemelerde  yüzde 25 indirim ya da 60 ay vade imkanı suuyor.

 Zeray Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası, bu dönemde nasıl ev sahibi olabiliriz diye düşünenler için büyük bir fırsat sunuyor.Söz konusu kampanya 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla son bulacak.

 

Dilasa Orman'da 2+1'ler 3 milyon 833 bin TL'ye ! 0 faiz fırsatıyla!

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Next Capital için geri sayım başladı! Başkente 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje geliyor!

Geri Dön