16 / 05 / 2024

kampanyada olan daireler

kampanyada olan daireler

İnşaat şirketleri 2014 yılını cazip kampanyalarla kapatma yarışına girdi. Vade farksız ödeme imkânlarının sunulduğu projelerde firmalar, ocak ayında tapu masraflarına gelecek zam ve fiyatlardan önce müşterilerine 'alan kazanacak' mesajı veriyor.

Herkesin beklediği TOKİ detayı ortaya çıktı! İşte TOKİ örnek daireler!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan, TOKİ 2022 ucuz konut projesiyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. TOKİ 2022 sosyal konut projesinin örnek daireleri belli oldu. Peki TOKİ 2022 daire planları nasıl? İşte TOKİ 2022 örnek daireler…

KİPTAŞ Yeşilce Aydos'ta yeni kampanya! Yüzde 5 indirim fırsatı!

KİPTAŞ, Pendik'te hayata geçirdiği projesi Yeşilce Aydos'ta kalan stok dairelerini satışa çıkardı. Satışta olan daireler peşin ödemelerde yüzde 5 indirim imkanı bulunuyor. 

Unigarden'da son daireler 122 bin TL'ye!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakikalık mesafede yer alan Unigarden'da son daireler 122 bin TL'den alıcılarını bekliyor...

Eston Şehir Koru Daireler’de yüzde 20+5 indirim fırsatı!

İNDER ve KONUTDER’in güç birliği yaparak başlattığı kampanyaya dahil olan Eston Şehir Koru Daireler’de yüzde 20’ye yüzde 5 indirim daha eklendi. Projede 30 bin TL peşinat, 4 bin 600 TL’den başlayan taksitler ve 0.98 faizle daire sahibi olunabiliyor..

Yeni nesil apartmanlar 270 bin TL'den satışta!

Kentsel dönüşümle birlikle yeni nesil apartmanların inşaasına başlandı. Büyüklükleri 35 ile 111 metrekare arasında olan daireler, 270 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hem oturum hem de yatırım için stüdyo ve 1+1 daireler daha cazip!

Konut almak isteyenler için ekonomik açıdan daha ulaşılabilir olan stüdyo ve 1+1 daireler, amorti süreliğinin kısalığı nedeniyle de hem konutta oturmak hem de yatırım yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilmeye başlandı.

Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin TL'ye!

Emlak sektörüne yeni bir soluk getiren CFR Yapı’nın ilk projesi olan Colorist Şile’de konutların yüzde 40’ı sahiplerini buldu. Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin TL..

Still İstanbul Adoria’da kira garantili 1 oda 1 salon daireler!

Still İstanbul Adoria’da sınırlı sayıda kalan 1+1 daireleri için kira garantisi veriyor. 31 Mayıs 2016 tarihine kadar alınan 1+1 daireler için geçerli olan kampanyada 2017 yılı boyunca 1000 TL kira avantajı sağlanıyor.

İşte dünyadaki en pahalı daireler!

Fiyatları dudak uçuklatan, alınması güç olan o daireler nerede? Merak edilen dairelerin fiyatları ne kadar? İşte bu soruların tüm cevapları ve dünya üzerindeki en pahallı evler....

Dumankaya Mozaik'te ev sahibi olmak sıfır zahmetli!

''Dumankaya Mozaik'te ev sahibi olmak sıfır zahmetli'' sloganıyla yeni kampanyada olan Dumankaya Mozaik'te teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

The Kayseri Forum Residences'ta Erciyes manzaralı daireler!

Kayseri'nin ilk ve tek rezidans projesi olan The Kayseri Forum Residences, şehrin kalbinde Forum AVM arazisi yanında hayata geçiriliyor. Projede daireler Erciyes manzarasına sahip.

MSY Dörtyol Pendik'te ilk daireler satışa çıktı!

MSY Yapı tarafından Pendik'te inşa edilecek olan MSY Dörtyol projesinde ilk daireler satışa çıktı. 220 adet konutun yer aldığı MSY Dörtyol projesinde 14 adet konut satışa sunuldu.

Sky Bahçeşehir'de 2+1 daireler 369 bin TL'ye!

Sinan Gayrimenkul imzalı Sky Bahçeşehir projesinde Bahara özel kampanya başlatıldı. Haziran ayına kadar devam edecek olan kampanyada Nisan 2016'da 194 adet daire teslim edilecek.

kampanyada olan daireler Haberi

kampanyada olan daireler

31 Aralık 2014 tarihine kadar kampanyalı satış yapılan konut ve ofis projelerinden 35 tanesini sizler için seçtik: 


GÜL YAPI PROJELERİ: 

Gül Yapı imzasıyla Beylikdüzü'nde inşa edilen 286 konutluk Kavaklı Konaklarında yer alan son daireler için '60 aya sıfır faiz' kampanyası başlatıldı. Hemen teslim avantajıyla satışta olan 2+1 tipi dairelerin fiyatı ise 378 bin liradan başlıyor. Esenyurt'taki Gül Park Yaşam projesinde de '60 aya sıfır faiz' kampanyası 31 Aralık akşamına kadar sürecek. Gül Yapı'nın Haziran 2015'te teslim edeceği Eyüp Palas projesinde ise daire bedelinin yüzde 35'ini peşin olarak verenler kalanını 24 ayda taksitle ödeyebiliyor. 


DEMİR ROMANCE: 

Demir İnşaat, Ağustos 2015'te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance'ta yıl sonuna özel, 'Yüzde 5 peşin, ağustosta taşın" kampanyası düzenledi. Yatırımcılara büyük ödeme kolaylığı sağlayacak olan kampanya kapsamında yüzde...