03 / 05 / 2024

Eston Şehir Koru Daireler’de yüzde 20+5 indirim fırsatı!

Eston Şehir Koru Daireler’de yüzde 20+5 indirim fırsatı!

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Koru

İNDER ve KONUTDER’in güç birliği yaparak başlattığı kampanyaya dahil olan Eston Şehir Koru Daireler’de yüzde 20’ye yüzde 5 indirim daha eklendi. Projede 30 bin TL peşinat, 4 bin 600 TL’den başlayan taksitler ve 0.98 faizle daire sahibi olunabiliyor..



Sektörün önde gelen kuruluşlarının üye olduğu GYODER, İNDER ve KONUTDER’in güç birliği yaparak başlattığı kampanyaya Polatyol da katıldı. Peşin satışlarda uygulanacak yüzde 20 indirim kampanyasında Polatyol; Eston Şehir Koru’da, sektörün belirlediği yüzde 20’ye yüzde 5 indirim daha ekledi. 

Sektörün önde gelen kuruluşlarının üye olduğu GYODER, İNDER ve KONUTDER’in güç birliği yaparak başlattığı kampanyaya Polatyol da Eston Şehir Koru projesiyle katıldı. Polatyol, geçtiğimiz günlerde satışa çıkardığı Koru Daireler’de sektörün belirlediği yüzde 20 indirime, yüzde 5 indirim daha ekledi. Tüm bu desteklerle ev sahibi olmanın çok cazip hale geldiği Eston Şehir Koru Daireler’de 30 bin TL peşinat, 4 bin 600 TL’den başlayan taksitler ve 0.98 faizle daire alınabiliyor.

Eston Şehir Koru Daireler’de yüzde 20+5 indirim fırsatı!

Polat: “Ekonomimizin istikrarı için her zaman göreve hazırız”

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörüne öncülük eden bir firma olarak üzerlerine düşen tüm sorumluluğu üstlenmeye her zaman hazır olduklarını vurgulayan Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Ekonomimizin istikrarı, milletimizin refahı için gereken her adımı bugüne kadar hiç tereddüt etmeden attık, bundan sonra da atmaya devam edeceğiz” dedi.

Eston Şehir Koru Daireler’de yüzde 20+5 indirim fırsatı!

Nefes aldıran meydanları ve korularıyla Bahçeşehir’in en gözde projesi

Nefes aldıran meydanları, koruları, açık hava sineması, amfi tiyatrosu, sebze-meyve bahçeleri, göleti ve evcil hayvan parkı gibi eşsiz imkanlarıyla Bahçeşehir’in en gözde projesi olarak gösterilen Eston Şehir Koru; Bahçeşehir’in gerçek dokusuna uygun düşük yoğunluklu ve az katlı planıyla dikkat çekiyor.
 
Eston Şehir Koru projesinde; ağırlıklı olarak Villa, Katlı Villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri’yle toplam 1090 konut ve 31 ticari birime yer veriliyor. Avrupa Şehircilik Ödülü’ne sahip Bahçeşehir’de konumlanan, yüksek prim potansiyelinin yanı sıra ticari imkanlarıyla da dikkat çeken Eston Şehir Koru’da yapılacak yatırımlar katlanarak değer kazanıyor. 

2019’un ikinci yarısında tamamlanması planlanan projede 2+1’den 5,5+1’e kadar uzanan konut tiplerinin metrekaresi 5 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Web: http://estonsehir.com/

 


projeye sor



Geri Dön