17 / 05 / 2024

kampanyada olan firmalar

kampanyada olan firmalar

İnşaat şirketleri 2014 yılını cazip kampanyalarla kapatma yarışına girdi. Vade farksız ödeme imkânlarının sunulduğu projelerde firmalar, ocak ayında tapu masraflarına gelecek zam ve fiyatlardan önce müşterilerine 'alan kazanacak' mesajı veriyor.

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların yönünü değiştirdi! Parası olan yurt dışına gidiyor...

Yurt dışı inşaat firmalarının acenteleri, Türkiye'de gayrimenkul piyasasında yaşanan fiyat yükselişi ve durgunluğu fırsat bilerek parası olan yatırımcıları yurt dışına çekmeye başladı.

Merkez Bankası krediler için değişikliğe gitti! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Merkez Bankası'ndan yeni bir değişklik haberi geldi. Buna göre Özet Döviz Pozisyon Raporlaması'nı kaldırılırken, yeni güncelleme ile birlikte artık döviz değil, toplam kredi borcu yüksek olan firmalar rapor sunabilecek.

3 büyüklere de sponsor olan dev çay üreticisi iflasın eşiğinde!

Küresel ekonomik krizin etkisi her sektörü derinden sarsıyor. Krizden nasibini son alan ise dev çay üreticisi Tirebolu 42 Çay oldu. Türkiye'nin önemli çay firmalarından olan firma konkordato istedi.

Tasfiye edilen faizsiz ev firmalarında para iadesi ne zaman olacak?

Tasfiye edilen faizsiz konut firmaları mağdur olan vatandaşlar paralarını ne zaman alacağını araştırıyor. İşte faizsiz ev şirketleri iade süreçleri...

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Uluslararası kurumsal emlak firmaları Milas'a geliyor!

Uluslararası kurumsal emlak firmaları Milas'a geliyor. Kurumsal Emlak Danışmanları Derneği KEDD Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, emlak ve gayrimenkul sektörünün büyümesiyle bölgeye olan talebin sürekli arttığını söyledi.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Libya'nın inşası için Türk firmalarına davet!

Libya Planlama Bakanı Taher Jehaimi toplam parasal değeri 16 milyar dolar olan 184 proje başlatacaklarını dile getirerek, "Türk firmalarına güveniyoruz, bel bağlıyoruz diyebilirim. Türk firmalarının bizimle gerçek bir ortak olmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

Müteahhitlerin yeni hedefi orta yaş nüfusu çok olan iller!

Adrese dayalı nüfus kayıtlarının açıklanması müteahhitleri harekete geçirdi. Firmalar, orta yaşa sahip olan şehirlerde sosyo ekonomik durum araştırmasına başladı...

Kentsel dönüşüm inşaatlarında yeterli olan firmalar iş yapabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili bugünkü Resmi Gazete'de yeni yönetmelik yayımlandığını belirterek, "Artık bu yönetmelik çerçevesinde, kentsel dönüşüm inşaatlarında yeterli olan firmalar iş yapabilecek'' dedi.

Çimento üretim kapasitesi yüzde 60'lara düştü!

İnşaat yatırımlarının azalmasıyla çimento üretim kapasitesi oranları yüzde 60'lara kadar azaldı. Sintek Grubu Kurucu Ortağı Onur Atakay, 'Katar, ABD ve Kanada menşeiyli yatırım fonlarının düşüşte olan firmaları almak için harekete geçti' dedi.

İzmir inşaat firmalarının gözdesi oldu!

İzmir Mimarlar Odası Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, İzmir'de inşaat sektörünü değerlendirdi. Alpaslan, inşaat firmalarının gözdesi durumunda olan İzmir’in 10 yılda İstanbul gibi olacağını söyledi.

İşte yeni şubeler açacak olan 3 firma!

Fastfood, döner, pastane, kafe, mobilya, ayakkabı, kozmetik, eğitim, oto bakım, spor... Bu yıl ön plana çıkacak alanlardaki iş fırsatlar neler? İşte şubeleşecek olan firmalar...

kampanyada olan firmalar Haberi

kampanyada olan firmalar

31 Aralık 2014 tarihine kadar kampanyalı satış yapılan konut ve ofis projelerinden 35 tanesini sizler için seçtik: 


GÜL YAPI PROJELERİ: 

Gül Yapı imzasıyla Beylikdüzü'nde inşa edilen 286 konutluk Kavaklı Konaklarında yer alan son daireler için '60 aya sıfır faiz' kampanyası başlatıldı. Hemen teslim avantajıyla satışta olan 2+1 tipi dairelerin fiyatı ise 378 bin liradan başlıyor. Esenyurt'taki Gül Park Yaşam projesinde de '60 aya sıfır faiz' kampanyası 31 Aralık akşamına kadar sürecek. Gül Yapı'nın Haziran 2015'te teslim edeceği Eyüp Palas projesinde ise daire bedelinin yüzde 35'ini peşin olarak verenler kalanını 24 ayda taksitle ödeyebiliyor. 


DEMİR ROMANCE: 

Demir İnşaat, Ağustos 2015'te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance'ta yıl sonuna özel, 'Yüzde 5 peşin, ağustosta taşın" kampanyası düzenledi. Yatırımcılara büyük ödeme kolaylığı sağlayacak olan kampanya kapsamında yüzde...