29 / 04 / 2024

İSO İkinci 500de kaç ege firması var

İSO İkinci 500de kaç ege firması var

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2013 yılı araştırmasında ilk sırayı, 2012 yılı çalışmasında 21'inci sırada bulunan Denizli firması "Gamateks" aldı.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Soğuk ve yağışlı hava geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye soğuk ve yağışlı havanın etkisine girerken, hava sıcaklığı hissedilir derecede azalacak.Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den kritik uyarı: Soğuk ve yağışlı hava geliyor!

Meteoroloji'den kritik uyarı, soğuk ve yağışlı hava geliyor. Hava Sıcakları hissedilir derecede azalacak. Bugün yurdumuzun doğu bölgelerinde görülmekte olan yağışların akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor...

Soğanlı kentsel dönüşüm projesi Bursa'ya değer katacak!

Soğanlı'daki dönüşüm Bursa'ya değer katacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni çok önemsediklerini belirterek, projenin Bursa'ya çok fazla değer katacağını söyledi...

Soğanlı'daki dönüşüm Bursa'ya değer katacak!

Soğanlı'daki dönüşüm Bursa'ya değer katacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni çok önemsediklerini belirterek, projenin Bursa'ya çok fazla değer katacağını söyledi.

1950 yılında Soğuksu Mahallesi'nde taksitle 200 tane arsa satılacakmış!

Küçükçekmece gölü kenarında Şirin bir semt olan Soğuksu'da 812 ve 893 metrekarelik 200 arsa taksitle satılacakmış. Arsaların her birini 3 bin liraya, ayda 50 lira taksitle satın almak mümkünmüş.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor!

Osmangazi Belediyesi’nin Soğanlı Mahallesi’nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi, konutları, iş yerleri, meydanları ve sosyal donatı alanları ile son şeklini aldı. Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor..

Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım'a Soğanlı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler verdi. Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı.

Soğanlı kentsel dönüşümde Türkiye'ye model olacak!

Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi, konutları, iş yerleri, meydanları ve sosyal donatı alanları ile son şeklini aldı. Toplam 42 hektar alan üzerine yapılacak kentsel dönüşüm projesi, mimarisiyle Türkiye'ye model olacak

Bursa Soğanlı kentsel dönüşümde Türkiye'ye model olacak!

Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi, konutları, iş yerleri, meydanları ve sosyal donatı alanları ile son şeklini aldı. Toplam 42 hektar alan üzerine yapılacak kentsel dönüşüm projesi, mimarisiyle Türkiye'ye model olacak

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Bahçelievler Soğanlı'ya yeraltı katlı otopark ve açık pazar alanı geliyor! İmar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bahçelievler Soğanlı Mahallesi yeraltı katlı otopark alanı ve açık pazar alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatını askıya çıkardı. İmar planları 31 Ekim 2014'te askıdan indirilecek...

Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda!

İtalya'nın "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" bu yıl ilk kez ülke dışına çıkarak 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek. Sektörden 800 temsilci 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek fuarda bir araya gelecek.

İSO İkinci 500de kaç ege firması var Haberi

İSO İkinci 500de kaç ege firması var


İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2013 yılı araştırmasında ilk sırayı, 2012 yılı çalışmasında 21'inci sırada bulunan Denizli firması "Gamateks" aldı. İSO, "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasının 2013 yılı sonuçlarını açıkladı?. Bir önceki yıla göre net satışlarını yüzde 13.4 artırarak 73,6 milyar liraya çıkaran İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında ilk sırayı, 187 milyon 916 bin liralık cirosu ile 2012 yılı çalışmasında 21'inci sırada bulunan Denizli firması "Gamateks" aldı.

Önceki yıl beşinci sırada bulunan "KİBSAŞ" 187 milyon 697 bin liralık üretimden satışlarıyla ikinci oldu. 2013 yılında net satışlarını 187 milyon 675 bin liraya çıkaran "Teksüt" ise üçüncülüğe oturdu. İSO'dan yapılan açıklamaya göre, "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2013 yılı araştırmasında, İkinci 500'deki...