01 / 05 / 2024

İSO Odakule

İSO Odakule

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 33 yıl süre ile üst hakkını devredeceği Odakule ihalesinde süreç başlıyor. Yerli ve yabancı yatırımcısını arayan Odakule Binası için Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılacak.

İSO Odakule'den taşınıyor!

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, olağanüstü meclis toplantısından çıkan karar ile ilgili olarak "Odamıza daha fonksiyonel ve geleceği planlayarak yeni bir çalışma ve hizmet merkezi kazandırmayı amaçlıyoruz" dedi

İSO Odakule Pasajı Ulusal Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Sanayi Odasının (İSO) Odakule Pasaj Geçidi’nin yenilenmesine yönelik düzenlediği mimari tasarım yarışması sonuçlandı. 

Odakule binası hizmete açılıyor!

Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin yer aldığı Tepebaşı'ndaki yenilenen Odakule binası hizmete açılıyor.

Odakule ihalesi neden iptal edildi?

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Odakule'nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini "rekabet ortamının oluşmaması" nedeniyle iptal etti...

İSO, Odakule ihalesini iptal etti!

İSO, Odakule ihalesini iptal etti. İstanbul Sanayi Odası ( İSO ), Odakule’nin üst kullanım hakkının 33 yıllığına devri ihalesini “rekabet ortamının oluşmaması” nedeniyle iptal etti.

Odakule geliri bankada mevduat olmayacak!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, Odakule'nin mevcut gelirlerinin hak ettiğinin çok çok altında olduğunu, İSO olarak sahip oldukları kaynakları doğru kullanmayı hedeflediklerini söyledi.

Soğuk ve yağışlı hava geliyor!

Türkiye Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor, hava sıcaklığı hissedilir derecede azalacak. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama...

Soğuk ve yağışlı hava geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye soğuk ve yağışlı havanın etkisine girerken, hava sıcaklığı hissedilir derecede azalacak.Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den kritik uyarı: Soğuk ve yağışlı hava geliyor!

Meteoroloji'den kritik uyarı, soğuk ve yağışlı hava geliyor. Hava Sıcakları hissedilir derecede azalacak. Bugün yurdumuzun doğu bölgelerinde görülmekte olan yağışların akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor...

Soğanlı kentsel dönüşüm projesi Bursa'ya değer katacak!

Soğanlı'daki dönüşüm Bursa'ya değer katacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni çok önemsediklerini belirterek, projenin Bursa'ya çok fazla değer katacağını söyledi...

Soğanlı'daki dönüşüm Bursa'ya değer katacak!

Soğanlı'daki dönüşüm Bursa'ya değer katacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni çok önemsediklerini belirterek, projenin Bursa'ya çok fazla değer katacağını söyledi.

1950 yılında Soğuksu Mahallesi'nde taksitle 200 tane arsa satılacakmış!

Küçükçekmece gölü kenarında Şirin bir semt olan Soğuksu'da 812 ve 893 metrekarelik 200 arsa taksitle satılacakmış. Arsaların her birini 3 bin liraya, ayda 50 lira taksitle satın almak mümkünmüş.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor!

Osmangazi Belediyesi’nin Soğanlı Mahallesi’nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi, konutları, iş yerleri, meydanları ve sosyal donatı alanları ile son şeklini aldı. Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor..

Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım'a Soğanlı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler verdi. Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı.

İSO Odakule Haberi

İSO Odakule

Tarihi Pera bölgesinin en yüksek binası Odakule, yerli ve yabancı yatırımcısını arıyor. İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) sahibi olduğu Odakule Binası’nın 33 yıl süre ile üst hakkının ihale yoluyla devredilmesine ilişkin süreç başlıyor. Çıplak mülkiyeti İSO’da kalacak olan Odakule’nin ihalesinde Bilgi Odası 22 Eylül Pazartesi günü açılıyor. 



Yatırımcılar, ihale süreci ile ilgili bilgilere www.iso.org.tr/odakuleihale adresinden ulaşabilecek. İhaleye ilişkin belgelerin edinilebileceği Bilgi Odası’nın kapanışı ise 22 Kasım’da gerçekleşecek. Bu süreçte ihale hakkındaki sorular 15 Kasım’a kadar yanıtlanabilecek.



Odakule ihalesi, kapalı zarf usulü teklif toplama ve teklifler üzerinden açık arttırma veya pazarlık yöntemi ile yapılacak. Bireysel, kurumsal ve konsorsiyum kuran yerli ve yabancı yatırımcı adaylarının katılması beklenen Odakule ihalesi, aralık ayında gerçekleştirilecek.



Tarihi Yarımada manzaralı en yüksek bina…



Odakule, 19. yüzyıldan bu yana ticaret, sanat ve...