19 / 07 / 2024

ispanya sağlık özelleştirme projesi son durum

ispanya sağlık özelleştirme projesi son durum

Sağlık sektörü çalışanlarının bağlı olduğu sendikaların yargıya taşıdığı özelleştirme projesinde mahkemenin aldığı '' tedbir amaçlı bekletme '' kararı sonrasında Madrid Özerk Yönetimi geri adım attı...

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık

Milyonlarca sağlık çalışanı gözünüz aydın! İşte maaş ve çalışma koşullarıyla ilgili iyileştirme teklifinin tüm detayları

Sağlık çalışanlarının çalışma koşullarını ve maaşlarını iyileştirme teklifi Meclis’e sunuldu. İşte detaylar…

Sağlık Çalışanlarına Müjde! Maaşlara Zam Geliyor!

Sağlık çalışanları için bir süredir devam eden iyileştirme çalışmaları kapsamında 2 bin 500 lira ile 5 bin lira arasında yapılacağı beklenen zamlar, 14 Mart Tıp Bayramı'nda açıklanacak. İşte tüm detaylar…

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Demir, İbrahim Çerçi tarafından kuruldu.

Pendik Sağlık Teknokenti 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Sağlık Teknokenti'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celalettin Çağlar tarafından kuruldu. 

Pendik Sağlık Bilimleri Üniversitesi imar planı askıda!

Pendik Esenyalı Mahallesi, 4156 parsel, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Sağlık Teknokenti Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

Pendik'e sağlık teknokenti kurulacak!

Pendik’e sağlık yazılımları, aşı çalışmaları, ilaç üretimi, sağlık danışmanlık hizmetleri ve biyo-medikal mühendislik hizmetleri kapsamında ürün ve materyal geliştirme çalışmalarının yapılacağı “Sağlık Teknokent” kurulacak.

Nazilli'de cami ve sağlık ocağı onarım çalışmaları tamamlandı!

Rutin çalışmalarının yanı sıra okullar camiler gibi ortak kullanım alanlarında bakım ve iyileştirme çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi, Bozyurt Mahallesi’ndeki cami ile sağlık ocağının bakım ve tadilat çalışmalarını tamamladı.

Dikili'deki arsa Başbakanlık Özelleştirme ihalesi'nce iptal edildi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir İli Dikili İlçesi'nde bulunan arsanın satışı için düzenlenecek olan ihale iptal edildi.

Ankara sağlık turizminden nasıl daha fazla pay alır?

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Derneğinin İç Anadolu Bölge Toplantısı, Ankara'da yapıldı. Toplantıya katılanlar, Ankara'nın sağlık turizminden daha fazla pay alması için beyin fırtınası yaptı.

ispanya sağlık özelleştirme projesi son durum Haberi

ispanya sağlık özelleştirme projesi son durum


İspanya'nın Madrid Özerk Yönetimi'nde iki yıldır sağlıkçıların protestolarına neden olan, bölgedeki 6 hastane ve 27 sağlık ocağının özelleştirilmesi projesi iptal edildi.


Sağlık sektörü çalışanlarının bağlı olduğu sendikaların yargıya taşıdığı özelleştirme projesinde mahkemenin aldığı ''tedbir amaçlı bekletme'' kararı sonrasında Madrid Özerk Yönetimi geri adım attı.


Madrid Özerk Yönetimi Başkanı İgnacio Gonzalez, ''Her zaman dediğimiz gibi, aynı fikirde olsak da olmasak da yargının kararını hep uyguluyoruz'' diyerek 7 aydır yargıda olan özelleştirme konusundaki şüphelerin daha uzun süremeyeceğini ve bu yüzden iptal etme kararı aldıklarını söyledi. Gonzalez, ayrıca ekonomik krizden dolayı son yıllarda ciddi kesintilerin uygulandığı sağlık sektöründe yeni bir kesinti öngörmediklerini açıkladı. 


Söz konusu özelleştirme projesine karşı Madrid'deki sağlık sektörü çalışanları son iki yılda 300'e yakın gösteri...