07 / 07 / 2024

ispanya şato satışı

ispanya şato satışı

İspanya'nın kuzeyindeki Pais Vasco bölgesinde 13. yüzyıla ait tarihi değeri yüksek bir şato 10 milyon Euro'luk bedel ile satışa çıkartıldı. Yöre halkı, tarihi şatonun yabancılara satılmasına karşı çıkıyor..

Ruslar, Türkiye'den sonra İspanya'da da rekor sayıda emlak satın aldı!

Rusya vatandaşları gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Ruslar İspanya'da konut yatırımında 2023'ün ilk altı ayında son 10 yılın rekorunu kırdı. Türkiye'den ise 713 konut satın aldı.

Papara, İspanya merkezli neobank Rebellion'ı satın aldı!

Türkiye'nin popüler bankacılık hizmetleri arasında yer alan Papara, İspanyol neobank Rebellion'u satın aldığını bildirdi. İşte detaylar...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

İstanbul'da bir daire fiyatına İspanya'da satılık köy

İspanya'da boşalan köy internet üzerinden satışa çıkarıldı. 44 hane ve çeşitli sosyal yapılardan oluşan köyün 4 taliplisi olduğu belirtilirken, köyün bir takım yatırımlarla turizm merkezine çevrilebileceği kaydedildi.

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

İlhan Tılsım Tanberk ve Prens Rudolf İsviçre'de şato satın aldı! 

Türk iş insanı İlhan Tılsım Tanberk ile evli olan Liechtenstein Krallık hanedanı üyesi Prens Rudolf von Lichtenstein, İsviçre’nin en eski saraylarından Marschlins Şato’sunun sahibi oldu. 

İspanya'da 1200 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını nedeniyle turizmi en ağır darbe yiyen ülkelerden olan İspanya'da krizin her gün yeni bir boyutu gözler önüne seriliyor. İspanya'da 1.200 otel satışa sunuldu ve alıcısını bekliyor...

Fransa'daki Verteuil Şatosu 25 milyon TL'ye satılıyor!

Fransa'da 1000 yıldır La Rochefoucauld ailesine ait olan Verteuil Şatosu, maddi imkansızlıklar sebebiyle el değiştirmek için hazırlanıyor. Şato 25 milyon TL bedelle satılacak. 

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

Fransa’da şatolar satışa çıkarıldı!

Fransa'da koronavirüs nedeniyle şato sahipleri çalıştırdıkları personelin işine son vermek ve hatta şatolarını satışa çıkarmak zorunda kaldı.

Beyazıt Öztürk İspanya’daki evini 600 bin dolara satıyor!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, İspanya’da daha önce 400 bin dolara satın aldığı evini 600 bin dolara satışa çıkardı. Öztürk, annesiyle birlikte yaşamak için bahçeli ve havuzlu bir villa arıyor.

Michael Douglas İspanya'daki evini 32 milyon dolara satıyor!

Oscarlı oyuncu Michael Douglas, 30 yıl önce İspanya'nın Balear Adalar'ından aldığı evini satışa çıkardı. Alıcı bulamayan Douglas evinin reklam filmini kendi seslendirdi.

ispanya şato satışı Haberi

ispanya şato satışı

İspanya'da yaşanan ekonomik kriz sebebiyle büyük darbe alan emlak sektörü, ülkenin tarihi değerlerini de saüşa sunmaya başladı. 

İspanya'nın kuzeyindeki Pais Vasco bölgesinde 13. yüzyıla ait tarihi değeri yüksek bir şato satışa çıkartıldı. 10 milyon Euro'luk bedel ile satışa sunulan 2 bin 400 m2'lik bir alana sahip 'El Castillo de Butron' adlı ortaçağdan kalma şato için daha şimdiden çok sayıda alıcının çıktığı belirtiliyor. 

Şatonun etrafının tarihi surlarla çevrildiğini de vurgulayan satıcı firma, iç dekorasyonuna da dokunmadıklarını belirtti. Yöre halkı ise birçok tarihi filmde kullanılan şatonun yabancılara satılmasına karşı çıkıyor. MADRİD...