30 / 04 / 2024

ispark haberleri

ispark haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ulaşım Master Planına entegre olarak İstanbul’da geleceğe dönük otopark yatırımlarının belirlendiği Otopark Master Planı İSPARK tarafından hazırlandı. Kısa orta ve uzun vadeli otopark projeleri belirlendi.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Eylül ayında inşaat ve finans haberleri dikkat çekti!

Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı.

Gayrimenkul Haberleri 2015 2.Çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2015 2. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Türkiye Gayrimenkul Pazarı 2015 1. Çeyrek raporu açıklandı!

DTZ, Türkiye'nin ekonomik gelişmeleri, ofis, perakende sektörü ve konut satın almak için gerekli hane halkı gelirini de içinde bulunduran “Gayrimenkul Haberleri 2015 1. Çeyrek” raporunu yayınladı.

İzmir Kordon'daki tarihi konsolosluk binası restore edilecek!

Yunanistan'da 2012 yılındaki ekonomik krizden çıkmak için yurtdışında sahip olduğu 30 gayrimenkulün satılacağı haberleri çıktı. İzmir 1 'inci Kordon'da, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan tarihi konsolosluk binasını Yunanistan restore ettirecek..

İzmir'deki Yunanistan Başkonsolosluğu binası restore ediliyor!

İzmir'de 1'inci Kordon'daki Yunanistan Başkonsolosluğu olarak hizmet veren tarihi binanın restorasyonuna başlandı. Yunanistan'da 2012 yılındaki ekonomik krizden çıkmak için yurt dışında sahip olduğu 30 gayrimenkulün satılacağı haberleri çıktı.

İzmir'deki Yunanistan Başkonsolosluğu binasına restorasyon!

İzmir'de 1'inci Kordon'daki Yunanistan Başkonsolosluğu olarak hizmet veren tarihi binanın restorasyonuna başlandı.Yunanistan 'da 2012 yılındaki ekonomik krizden çıkmak için yurt dışında sahip olduğu 30 gayrimenkulün satılacağı haberleri çıktı.

3. köprü yol ihalesi ne zaman yapılacak?

3. Boğaz Köprüsü'ne gidecek yolların ihalesinde erteleme geldiği haberleri üzerine Ulaştırma Bakanlığı sürenin gelen talepler nedeniyle uzatıldığını söyledi.

Ergün Turan: TOKİ kalitesiyle anılan bir kurum olacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Anadolu Ajansı'nın (AA) 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan AA Finans Masası'nın konuğu oldu.

Mehmet Ergün Turan AA Finans Masası'na konuk olacak!

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali 'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak.

Ataşehir Cep Otogarı'nı İSPARK işletecek!

Yaklaşık yarım asırdır İstanbul’a hizmet veren Harem Otogarı Ataşehir'e taşınıyor. 2017 yılında tamamlanması ve 10 bin otobüs seferi yapılması hedeflenen Cep Otogarı'nı İSPARK işletecek.

ispark haberleri Haberi

ispark haberleri

Otopark işletmeciliği ve yatırımı yapan kamu ve özel sektör kuruluşları otoparkçılığın kitabını yeniden yazmak için Kayseri’de bir araya geldi.


Türkiye’nin birçok ilinden üyesi bulunan Otopark İşletmecileri Derneği, Otopark Mevzuatı’nı derinlemesine ele almak ve mevzuat çalışmalarına sektörün görüşlerini yansıtmak adına Türkiye Otopark Mevzuatı Çalıştayı’nı 21-22 Kasım 2014 tarihlerinde Kayseri’de gerçekleştirdi.


Ulaşım ve Otopark alanında faaliyet gösteren kamu ve özel sektör temsilcileri, ilgili bakanlıklar ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Yerel Yönetim temsilcileri ile alanında uzman akademisyenlerin katıldığı programda otopark sorunu enine boyuna masaya yatırıldı. Sorunun çözümüne yönelik çıkarılması gereken mevzuat için bilimsel bir altlık olması bakımından ortak akıl çalıştayı gerçekleştirildi.


Çalıştaya katılarak bir konuşma yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki otopark sorununun çözümüne yönelik atılan bu adımın öneminden bahsederek Otopark İşletmecileri Derneğini kutladığını ifade...