01 / 05 / 2024

ispark helikopter pistleri 2015

ispark helikopter pistleri 2015

Şehiriçi ulaşımın yeni alternatifi ‘hava taksi’ye rağbet günden güne artıyor. İstanbul’da 2 adet helikopter pisti işleten İSPARK, hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına yeni pistler için de kolları sıvadı.

Ankara'daki AOÇ arazisine helikopter hangarı mı inşa edilecek?

Ankara'nın merkezinde bulunan Atatürk Orman Çiftliği arazisine helikopter inşa edileceği iddia edildi. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Aytunç Erkin, bugünkü köşe yazısında bu iddiayı kaleme aldı.

Enes Batur yeni evine helikopter pisti yaptırdı!

Ecenaz Üçer ile yeni bir aşka başlayan sosyal medya fenomeni Enes Batur, yeni aldığı evine helikopter pisti yaptırdı.

Büyükada Helikopter İniş Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Adalar İlçesi, Büyükada Helikopter İniş Alanı (Heliport), Teknik Altyapı Alanı ve İskele Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Trabzon Tonya'daki otele helikopter pisti mi yapılacak?

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, Ağustos ayında Tonya Erikbeli yaylasındaki otelinin açılışını yaptı. Açılışa giderken ulaşımda zorluk çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, otele helikopter pisti gerekiyor dedi...

Alp Havacılık Helikopter İş Merkezi 3 Ekim'de açılıyor!

Türk Genel Maksat Helikopter Projesi kapsamında Sikorsky helikopterleri için bir dizi üretimin yapılacağı Alp Havacılık Helikopter İş Merkezi 3 Ekim'de açılıyor.

Aydın Nazilli'ye helikopter pisti geliyor!

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, 6 milyon liraya mal olan ve geçen günlerde yeni binada hizmet vermeye başlayan NTO tesislerine helikopter pisti yapmayı planladıklarını açıkladı.

Dusco Tosic’in eşi helikopter pistli ev istiyor!

Beşiktaşlı yıldız Dusco Tosic’in şarkıcı eşi Jelena, lükste çıtayı zirveye taşıdı! Sırp yıldız, futbolcu eşinin uzun uğraşlar sonucu bulduğu rezidans daireden ‘Burada helikopter pisti yok’ diyerek taşınmak istedi. Tosic de yeni ev arayışına girdi

Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'ne ikinci helikopter pisti!

Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'nin nizamiyesine ikinci helikopter pisti yapılıyor. Aynı anda iki helikopterin iniş yapabileceği alandaki çalışmalar devam ediyor.

Tarabya'ya ikinci helikopter pisti geliyor!

Huber Köşkü'nün de yer aldığı Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesinin nizamiyesine ikinci helikopter pisti yapılıyor.Aynı anda iki helikopterin inebileceği alandaki çalışmalar devam ediyor.

Başbakanlık'tan helikopter pisti açıklaması!

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, "Sayın Başbakanımız İstanbul’daki evinin yakınlarına helikopter pisti yapılması için talimat vermemiş, bu yönde hazırlık yapılmamıştır" denildi. Bölgeye yüzlerce ağaç dikildiğine dikkat çekildi.

İstanbul'a 5 yeni helikopter pisti!

DAP Holding, DAP Vadisi'ne, IstMarina, Dalga, Vazo, Tango ve Burgu Kulelere toplam 5 adet helikopter pisti yaptırıyor. Pistlerin sayısı 4 yıl içinde 10'a çıkarılacak.

İSPARK 2015'te Şişli, Maslak ve Yenikapı'ya heliport pisti yapacak!

Şehiriçi ulaşımın yeni alternatifi ‘hava taksi’ye rağbet günden güne artıyor. İstanbul’da 2 adet helikopter pisti işleten İSPARK, hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına yeni pistler için de kolları sıvadı.

Kadıköy-Yenikapı arası heliport ile 3 dakikaya iniyor!

Kadıköy-Yenikapı arası heliport ile 3 dakikaya iniyor. İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri "heliportlar", 2015 yılında Sütlüce, Şişli ve Yenikapı olmak üzere 3 yeni yerde açılacak.

ispark helikopter pistleri 2015 Haberi

ispark helikopter pistleri 2015

Şehiriçi ulaşımın yeni alternatifi ‘hava taksi’ye rağbet günden güne artıyor. İstanbul’da 2 adet helikopter pisti işleten İSPARK, hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına yeni pistler için de kolları sıvadı. Yalnızca özel şirketler tarafından sunulan hava taksiyi kullanmak isteyenler ise ortalama 1000 euro’yu gözden çıkartmak durumuda.



İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy’de kullanıma sunulan helikopter pistleri ‘heliportlar’, 2015 yılında Sütlüce, Şişli, Maslak ve Yenikapı olmak üzere pek çok yeni noktada İstanbulluların gökyüzünde seyahat etmesini sağlayacak.



Yeni pistlerin açılmasıyla şehiriçi ulaşımda hava taksilerin daha da yaygınlaşacağı tahmin ediliyor. Hava taksi fiyatları rota üzerinden hesaplanıyor. VIP hizmet sunan helikopterlerle seyahat ücretinin bedeli ise 3 bin euro’dan başlıyor. VIP hizmet tercih etmeyenler ise ortalama 1000 euro’yu gözden çıkarmak...