05 / 05 / 2024

Isparta Aliköy ıspaş

Isparta Aliköy ıspaş

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, TOKİ'nin ve dolayısıyla konut sahibi olmak İsteyen vatandaşların önünü açtı. Günaydın, ISBAŞ'a ait ruhsatlı maden ocağı sahasını TOKİ'ye devretme kararını imzaladı.

İpliksan'ın Üsküdar'daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL'ye!

İpliksan Isparta İplik San. AŞ’ye ait olan Üsküdar Beylerbeyi’ndeki yalı dairesi icradan satılıyor. Peki dairenin büyüklüğü ne kadar? 

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Tatar tarafından kuruldu.

2023 yılı otlatma bedellerini belirlendi! İşte büyükbaş ve küçükbaş otlatma fiyatları

Isparta mera komisyonunun yaptığı toplantıda, 2023 yılı otlatma bedelleri il il belirlendi. 

Akfen GYO'nun kira geliri yüzde 267 arttı!

Akfen GYO’nun 2021'le beraber aldığı tedbirler ve portföyüne kattığı Bodrum Loft Tatil Köyü, Isparta ile Kütahya öğrenci yurtlarıyla; şirketin Temmuz'daki toplam kira geliri, geçtiğimiz senenin aynı ayına göre yüzde 267 oranında arttı ve 20 milyon Türk Lirası'na ulaştı. 

Isparta Belceğiz Köyü'nde bazı yerler sit alanı ilan edildi!

Isparta ili, Şarkikaraağaç ilçesi, Belceğiz Köyü sınırları içerisinde yer alan alan bazı yerler sit alanı olarak tescil edildi.

Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme icradan 21.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ortaca İcra Dairesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Serıgerme Mahalle/Köy, 238 ada 3 parselde yer alan Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme otelini 21 milyon 332 bin 250 TL'ye satıyor...

Isparta Eğirdir Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamam!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde 116 yataklı devlet hastanesinin inşaatına hızla devam ediyor. Yüzde 95'i tamamlanan hastanenin kısa süre içerisinde açılması planlanıyor. 

Mersin BN Hotel Thermal & Spa 350 milyon TL’ye inşa ediliyor!

Turizm sektörünün en büyük yatırımlarından biri olacak 646 yatak kapasiteli BN Hotel Thermal & Spa, Mersin'de 350 milyon TL’ye inşa ediliyor.

22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı 2021'de bitecek!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının 2021'de bitirileceği açıkladı. 

Isparta Yalvaç'ta tehlikeli binalar yıkılıyor!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce riskli binalar tek tek tespit edilip yıkılıyor.

Gönen Tarihi Köy Enstitüsü Binası'nın restorasyonu meclis gündeminde!

Isparta'nın Gönen ilçesinde bulunan Tarihi Köy Enstitüsü Binası'nın restorasyon ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Aliköy ıspaş Haberi

Isparta Aliköy ıspaş

Aliköy'de ISBAŞ'a ait arazi TOKİ'ye devredildi!



Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, TOKİ'nin ve dolayısıyla konut sahibi olmak İsteyen vatandaşların önünü açtı. Günaydın, "Aliköy'deki yeni toplu konut alanı içerisinde kalan ISBAŞ'a ait ruhsatlı maden ocağı sahamızı TOKİ'ye devrediyor ve karşılığında bir şey almıyoruz" dedi.


Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın TOKİ'nin ve emekli ile konut ihtiyacı olanların önünü açtı. 


Günaydın, hafta başında çıktığı televizyon programında Aliköy Ovası'ndaki hazine arazisi üzerinde emekliler için yapılması planlanan Sosyal Konut Projesi'ne destek olacağını açıklamıştı. Başkan Günaydın, programda "Binlerce emekli merak etmesin, ben bu projeyi destekleyeceğim", "Emeklilerimiz rahat olsun kilidin başı her zaman belediyedir. Belediye o kilidi açar" demişti. 


Projenin önü açıldı 


Başkan Günaydın, yaptığı bu açıklamanın ardından önemli bir adım daha atarak, konut alanı içerisinde kalan...