27 / 04 / 2024

İpliksan'ın Üsküdar'daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL'ye!

İpliksan'ın Üsküdar'daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL'ye!

İpliksan Isparta İplik San. AŞ’ye ait olan Üsküdar Beylerbeyi’ndeki yalı dairesi icradan satılıyor. Peki dairenin büyüklüğü ne kadar? 



Temeli 90 sene kadar önce atılan İpliksan Isparta İplik San. AŞ’ye ait Üsküdar Beylerbeyi’ndeki yalı dairesi icradan satışa sunuluyor. 

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi eli ile satışı yapılacak gayrimenkul Üsküdar Beylerbeyi’ndeki Yalıboyu Caddesi’nde yer alıyor. Yalıda bulunan dairenin büyüklüğü ise 300 metrekare. 

İpliksan ın Üsküdar daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL ye!

ALACAKLI BANKA ZİRAAT OLDU

Halk TV'de yer alan habere göre; Ziraat Bankası’nın satışını istediği yalı dairesi ile ilgili borçlu listesinde ise Isparta İplik San. AŞ ve Mehmet Gürkan’ın ismi bulunuyor. 

70 milyon bedel belirlenen yalı dairesi için ilk icradan satış 23 Ocak 2024 tarihinde yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda, söz konusu ihale 22 Şubat 2024'te yenilenecek. 

İpliksan AŞ bir süre önce, ödeneyemen işçi maaşları sebebiyle gündeme gelmişti. 

İpliksan ın Üsküdar daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL ye!

Son dönemlerde icradan gayrimenkul satışları sık sık gündem oluyor. Son olarak Türkiye’nin en eski ayakkabı markaları arasında yer alan Yeşil Kundura'nın gayrimenkulleri icradan satışla gündeme geldi.  İstanbul Cevizlibağ’da yer alan Yeşil Plaza’daki 25 ofis ile plazanın tam arkasında yer alan 6 bin 342,68 metrekarelik arsanın icradan satılacağı belirtilmişti. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış değeri 1 milyon liradan fazla oldu.

Bunun yanı sıra, yine geçtiğimiz günlerde II. Abdülhamid’in başmabeyincisi Sarıcazade Ragıp Paşa tarafından yaptırılan tarihi Rumeli Han'ın da açık artırma ile satılacağı belirtilmişti. Ragıp Paşa'nın ikameti için yapılan hanın bedeli KDV'yle birlikte 2 milyar lira şeklinde belirlendi. Han için ilk açık artırma 16 Şubat 2024’te, ikinci açık artırma ise 23 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.  

İnşaata kentsel dönüşüm dönüşüm dopingi!

Kiracılar Platformu: Kiralar düşmüyor! Maaşın tamamı kiraya ödeniyor!

Kıbrıs'tan sonra sıra Türkiye'ye geldi! Türkiye'den sessizce konut toplamaya başladılar


Geri Dön