28 / 04 / 2024

Kıbrıs'tan sonra sıra Türkiye'ye geldi! Türkiye'den sessizce konut toplamaya başladılar

Kıbrıs'tan sonra sıra Türkiye'ye geldi! Türkiye'den sessizce konut toplamaya başladılar

Son zamanlarda Meclis'te Habat" isimli bir örgütten söz edildiği, bu örgütün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gayrimenkul alımı yaptığı ve şimdi de Türkiye'de konut toplamaya başladıkları ortaya çıktı. 



Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, son günlerde yerli ve yabancı basında "Habat" isimli bir örgütten söz edildiğini, bu örgütün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gayrimenkul alımı yaptığının ifade edildiğini söyledi.

TÜRKİYE'DE GAYRİMENKUL TOPLAMAYA BAŞLADILAR!

Yeniakit Gazetesi'nde yer alan habere göre; Meclis'te Habat" isimli bir örgütten söz edildiği, bu örgütün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gayrimenkul alımı yaptığı ve şimdi de Türkiye'de konut toplamaya başladıkları ortaya çıktı. Bu örgütün Türkiye'de de büyük ölçekte gayrimenkul aldığını öne süren Yüksel, "İsrail bir din devletidir.O devlet, bugün mafya tipi bir örgüt olan Habat'ın kontrolünde.Bugünkü kaos ortamının oluşmasında en güçlü etkiyi gösteren İsrail veya Yahudiler değil, Habat ve onun da içinde olduğu küreselci şeytani siyasettir." dedi.

Kıbrıs tan sonra sıra Türkiye ye geldi! Türkiye den sessizce konut toplamaya başladılar

VATANDAŞLIK ALIYOR!

Yüksel, Habat üyelerinin Türk dünyasında vatandaşlık elde ettiğini, hahambaşılık kurarak Türkiye'deki mevcut Musevi cemaatinin hahambaşılığını ele geçirmek ve Türk Dünyası Musevi Hahambaşılıkları Birliği kurulması için çalışmalar yaptıklarına dair duyumlar aldıklarını söyledi. Yüksel, "Bu konu ile ilgili Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne yapmakta?" sorusunu yöneltti.

Kıbrıs tan sonra sıra Türkiye ye geldi! Türkiye den sessizce konut toplamaya başladılar

GAZZE'DE YENİ PROJELER YKSELİYOR

Gazzeli sivillere mezar olan inşaat yıkıntıların üzerine villa görselleri yerleştirildi. İsrailli inşaat şirketi Harey Zahav, "Uyanın, sahilde bir ev rüya değil" başlığıyla Gazze'de konut reklamları yayınladı.

Söz konsu inşaat şirketinin, 2005'te boşaltılan Gazze'nin güneyindeki "Gush Katif Yahudi Yerleşim Bölgesi"ne dönüş için hazırlık içine girdiği belirtildi. 

Filistinlilerden "işgalci" diye bahsedilen reklamda, "Çalışanlarımız işe koyuldu, yıkıntıları temizleyip işgalcileri çıkartıyoruz" denildi.

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 
 


Geri Dön