03 / 05 / 2024

Isparta Belediyesi 3 katlı otopark

Isparta Belediyesi 3 katlı otopark

Isparta Belediyesi önünde bulunan ve yer altına üç kat olarak inşa edilen otoparkın ilk katı tamamlandı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye tarafından projesi hazırlanan otoparkın şehirde park sorununun ortadan kaldırılacağını belirtti

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

Karabağlar Belediyesi 3 konut satacak! İzmir'in göbeğinde 1.5 milyon TL'ye konut fırsatı!

Karabağlar Belediye Başkanlığı, İzmir Karabağlar'da yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

Ürgüp Belediyesi 3 bin metrekarelik arsa satacak! 

Nevşehir İli Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir Ürgüp Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 3 bin 40 metrekare olara belirtildi.

Pendik Belediyesi 3 taksitle konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar hemen bakın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 3 taksit imkanı sağlanıyor.

Pendik Belediyesi 3 taksitle konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan 1.322 metrekarelik arsayı 3 taksitle satışa çıkardı. 

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

Polatlı Belediyesi 3 dükkan ve bir arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara Üçpınar ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan bir adet arsa ve 3 adet dükkanı satışa çıkardı.

Kahramankazan Belediyesi 3 arazi satacak! Ankara'da arazi arayanlar dikkat!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Soğulcak Mahallesi'nde yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Edirne Belediyesi 3 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konutu arsaların satış bedelleri 4 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 katlı ofisi kiraya veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Ayvansaray'da konumlanan 3 katlı binayı ofis olarak kiraya vereceğini ilan etti. İşte ihale detayları...

Giresun Belediyesi 3 iş yerini 8 yıllığına kiraya veriyor!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gaziler-Güre Mahallesi Batı Kıyısı Plajlar Bölgesi'nde yer alan 3 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 gayrimenkul satıyor! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından, İstanbul ili, Fatih ve Kağıthane ilçesinde konumlanan 3 adet kamu arsası satışa çıkarıldı.

Kumluca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Isparta Belediyesi 3 katlı otopark Haberi

Isparta Belediyesi 3 katlı otopark

Isparta Belediyesi önünde bulunan ve yer altına üç kat olarak inşa edilen otoparkın ilk katı tamamlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye tarafından projesi hazırlanan otoparkın çok fonksiyonlu olarak düşünüldüğünü ve otopark ile şehirde park sorununun ortadan kaldırılacağını belirtti. Belediye Meclisi’nin aldığı karar gereğince yeni yapılan konutlarda otopark zorunluluğunun da getirildiğini belirten Başkan Günaydın, “Belediye olarak inşasına devam ettiğimiz otopark, tüm normlara uygun yapılıyor. Depreme dayanıklı yapılıyor. Otopark içerisinde 8 metre uzunluğunda yollar bulunuyor" dedi.


Belediye önü yer altı otoparkı ile 189 araç kapasitesine çıkarılan, yenileme ve restorasyon çalışmalarının devam ettiği Halı Sarayı altında bulunan otoparkta da çalışmaların devam ettiğini aktaran Başkan Günaydın, üçüncü otoparkın ise Çelebiler Mahallesi’nde yapılacağını söyledi.

Isparta’da altyapının tamamlandığını ve bunun ardından da yer...