27 / 04 / 2024

ısparta keçiborlu otel

ısparta keçiborlu otel

Isparta'nın Keçiborlu İlçesi'nde yer alan 2,323,40 metrekare yüzölçümüne sahip otel Keçiborlu İcra Dairesi tarafından 15 Ocak 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

O ilde 3 adet 3+1 konut satılıyor! Ev arayanlar şimdi bakın!

Isparta Keçiborlu Belediye Başkanlığı, Isparta Keçiborlu'da yer alan 3 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Isparta Keçiborlu'daki konutların fiyatları ne kadar? 

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

TOKİ Isparta Keçiborlu'ya 150 adet konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları netleşti. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak?, TOKİ 2022 Isparta'da hangi ilçelerde inşa edilecek?

Milli Emlak'tan o ilde 133 bin 600 TL'ye satılık konut fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili, Keçiborlu ilçesi Senir - Merkez Mahallesi'nde yer alan konutu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili, Keçiborlu ilçesi Senir - Merkez Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan o ilde imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili Keçiborlu ilçesi, Senir - Merkez Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Isparta Keçiborlu TOKİ kura sonucu 7 Ocak 2022!

Isparta Keçiborlu TOKİ kura sonucu 7 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Isparta Keçiborlu TOKİ kura sonucu 7 Ocak 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekilişi 2022!

TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekilişi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekilişi 2022 ve proje detayları...

TOKİ Isparta Keçiborlu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta Keçiborlu projesinde yer alan 147 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Isparta Keçiborlu 167 konut ihalesi bugün!

Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 167 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Isparta Keçiborlu 2019 ihalesi 2 Ekim'de!

Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 167 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Isparta Keçiborlu 167 konut ihalesi 2 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Keçiborlu projesinin ihalesini 2 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Isparta'ya 167 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Keçiborlu projesinin ihalesini 2 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

ısparta keçiborlu otel Haberi

ısparta keçiborlu otel

Isparta'nın Keçiborlu İlçesi'nde yer alan 2,323,40 metrekare yüzölçümüne sahip otel Keçiborlu İcra Dairesi tarafından 8 milyon 189 bin 218 TL'ye satışa çıkarılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulü ile Hükümet Konağı önünde yapılacak.


Satışa konu olan taşınmaz 3 yıldızlı otel niteliği taşımakta olup bodrum, zemin ve 5 kat olmak üzere 6 katlıdır. Bina yapı olarak tamamen bitirilmiş, kullanıma hazır ve halen otel-pansiyon olarak kullanılır durumdadır. Kaloriferli ve asansörlü olan taşınmazın yangın merpeni ve yangın için gerekli tesisatı bulunmaktadır. 


Elektrik tesisatı ve tüm yapıya yetecek jeneratörü mevcut olan taşınmazda su tesisatı şehir şebekesinden beslenmektedir. Bodrum katında su havuzu ile su yumuşatma cihazı tesisata bağlı olarak çalışmaktadır. Binada yakıtlı kömürle çalışan ısıtma da mevcuttur. 


Taşınmazın yapımı bitişik üç blok şeklinde tasarlanmıştır. Sağ ve solda yatakhane...