18 / 05 / 2024

ısparta ketsel dönşüm pojeleri

ısparta ketsel dönşüm pojeleri

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerinin ziyaretinde kentsel dönüşüm konusunda basının verdiği desteğe teşekkür etti.

İzmir için kentsel dönüşüm hatırlatması!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege Denizi'ndeki 6.2 büyüklüğündeki depremle birlikte bölgede ketsel dönüşüm ile yenileme yapılması gerektiğini açıkladı.

Isparta Emre Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Isparta Belediyesi, Kentsel Tasarım Projesi'yle eski mahallelerin yenilenmesi için Emre, Gülcü, Hisar, Sülübey ve Karaağaç mahallelerinde 18 uygulaması yaptı. Emre Mahallesi'nde dönüşüm iptal edilmişti. Mahalle Muhtarı Gürcan Süvay, 200 mahalleliden imza toplayıp yeniden belediyenin kapısını çaldı.

Isparta'daki dönüşümde 785 kişiye kira yardımı yapıldı!

Kentsel dönüşümden yararlanan hak sahiplerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kira yardımı yapılıyor. Bu doğrultuda Isparta'da kentsel dönüşümün yasalaştığı günden bu yana 785 kişiye kira yardımı yapıldı.

Isparta'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

2013 yılında yasalaştıktan sonra Türkiye'nin dört bir yanında uygu lanan kentsel dönüşüm, her geçen yıl hız kazanmaya başladı.

Isparta Uluborlu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Isparta'nın Uluborlu İlçe merkezindeki çarşının Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

Isparta Uluborlu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Isparta'nın Uluborlu ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi'nin Kentsel Dönüşüm Projesine Uluborlu halkı da destek verdi. Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi katılımcılara çarşı merkezinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

İzzeddin Dikmen: Isparta'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Isparta’da yaşanan konut sorununun çözümünün kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasından geçtiğini söyleyen İzzeddin Dikmen belediyenin elini taşın altına koymadığı yönündeki eleştirilere ise katılmadığını söyledi.

Isparta Uluborlu'da örnek kentsel dönüşüm yapılacak!

Isparta Uluborlu Belediyesi hazırladığı çarşı merkezi kentsel dönüşüm projesi ile kentsel dönüşümü tam manası ile uygulamaya hazırlanıyor.Uluborlu'da 200'den fazla işyeri ve konutu kapsayacak dönüşümle, modern bir kent merkezi oluşturulacak.

Isparta Gülistan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Emre Mahallesi'nde 30 dairelik Park Manzara Evleri inşaatını tamamlayan Gündüz İnşaat, kentsel dönüşüm yaşayan Gülistan'da 40 yıl önce yapılan Maliyeciler Sitesi'ni yıkıp, yerine daha modern ve dayanıklı evler yapacak.

Hasan Akıllı kentsel dönüşüm hatalarını anlattı!

Türkiye Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Hasan Akıllı, Isparta'daki Kentsel Dönüşüm hatalarını anlattı. Kentsel Dönüşümü, 'Rantsal Dönüşüm' olarak nitelendiren Akıllı, İsparta'da modern şehirleşmenin dikkate alınmadığını söyledi.

Isparta'da Kentsel Dönüşüm Yasası iyi değerlendirilmeli!

Isparta'da ki evlerin eski olduğuna dikkat çeken firmanın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, "Evleri yıkarken hayretler içerisinde kaldık, Isparta'da Kentsel Dönüşüm Yasası iyi değerlendirilmeli" dedi.

Isparta Davraz'da kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak!

Belediye, en büyük kentsel dönüşüm projesini Davraz'da başlatmak için anket yapmış ve ankette yüzde 65 'evet' çıkmıştı. Sonuçtan memnun olmayan Başkan Günaydın, Davraz sakinlerinin karşısına bu kez somut projeyle çıkacaklarını bildirdi.

Isparta'daki dönüşümde 3 milyon TL kira yardımı yapıldı!

Isparta’da 800 daire için risk tespiti yapıldı. 3 milyon 339 bin lira da kira yardımı verildi.Isparta kamuoyunda uzun süre tartışmalara neden olan kentsel dönüşümle ilgili İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, kentin dönüşüm tablosunu açıkladı.

ısparta ketsel dönşüm pojeleri Haberi

ısparta ketsel dönşüm pojeleri

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerinin ziyaretinde kentsel dönüşüm konusunda basının verdiği desteğe teşekkür etti.Isparta Gazeteciler Derneği Başkanı Şevket Karahan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde konuşan Çevre ve Şehircilik Müdürü İlker Yavuz, şu ana kadar 275 binanın riskli yapı ilan edildiğini söyledi.  Bu binanın 682 bağımsız bölümden oluştuğunu belirten Yavuz, en çok başvurunun merkez ilçeden olduğunu kaydetti. Şu ana kadar merkez ilçeden 245 yapının yıkıldığını belirten Yavuz, hak sahiplerine şu ana kadar 3 milyon 346 bin TL'lik kira yardımı yapıldığını ifade etti.Iİsparta basınının bu yasanın uygulama sürecine büyük destek verdiğini belirten Yavuz, riskli yapı tespitlerinin ilçelere göre dağılımını şöyle açıkladı: Aksu 1, Eğirdir 4, Gelendost 3, Keçiborlu 4, Merkez 245, Senirkent4, Uluborlu 1, Yalvaç 12,...