01 / 05 / 2024

ısparta otogarı son durum

ısparta otogarı son durum

İsparta Belediyesi'nin 6 Mart'ta ihale ettiği, Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal Projesi yaklaşık 200 dönümlük bir alanda hayata geçiriliyor.

Isparta'da yapılacak otogara iptal davası açıldı!

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Isparta Turizm Derneği Başkanı Fevzi Özdemir, Isparta Belediyesi tarafından Çünür Mahallesi'ne yapılması planlanan yeni otogar projesinin yürütmesinin durdurulması istemiyle İdare Mahkemesi'ne iptal davası açtığını açıkladı.

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Antalya Elmalı Otogarı’nın inşaatında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otogarı'nda zemin seviyesine ulaştı.

Isparta Çünür Yaşayan Otogar inşaatında sona yaklaşılıyor!

Isparta'nın Çünür Mahallesi'nde yapımına başlanılan Yaşayan Otogar projesinde sona yaklaşılıyor. Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ve mahalle sakinleri yeni otogar inşaatında incelemelerde bulundu.

Isparta'da son 10 yılda yapılan TOKİ konutları TBMM'de!

Isparta'da son on yılda TOKİ'nin ürettiği sosyal konut sayısına ve 2002-2018 yılları arasında Bakanlıkça Isparta'ya yapılan yatırımlar meclis gündeminde...

Isparta Şehirlerarası Terminal'in inşaatı son sürat!

Isparta'da 200 dönüm arazi üzerine inşa edilen Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Isparta Yaşayan Otogar'da son durum!

Isparta Belediyesi tarafından 6 Mart’ta ihale edilen Yaşayan Otogar projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor

Anamur Otogarı’nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Otogarı'nın temelini attı.

Anamur Otogarı’nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Otogarı'nın temelini attı.

Isparta Yeni Otogar Yaşam Alanı'nın inşaatı başlıyor!

Isparta Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda inşaat çalışmaları başlıyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, proje alanını inceledi.

Isparta'nın yeni otogarında son durum!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda incelemelerde bulundu. Günaydın, otogarda şantiye kurma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaata başlanacağını söyledi.

Isparta otogarı yaşam ve kültür merkezi olacak!

İsparta Belediyesi'nin 6 Mart'ta ihale ettiği, Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal Projesi yaklaşık 200 dönümlük bir alanda hayata geçiriliyor.

Isparta Yeni Otogar Projesi'ne belediye onayı!

Isparta Belediyesi, Çünür Mahallesi'nde yapılması planlanan yeni otogar ve yaşam merkezi projesine onay verdi. 6 Mart'ta ihalesi gerçekleşen proje 89 milyon 993 bin liraya yapılacak.

Isparta'nın yeni otogarına 5 teklif!

Isparta Belediyesi'nin projesi olan Yeni Otogar ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi gerçekleşti. İhale sonucu tekliflerin incelenmesinin ardından açıklanacak.

ısparta otogarı son durum Haberi

ısparta otogarı son durum


Her kitleye hitap edecek olan İsparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal Projesi yaklaşık 200 dönümlük bir alana oturuyor. Belediye Başkanı Günaydın, "Yeni otogarda sağlıklı ve güzel bir neticeye ulaşacağız. Kaliteli ve uzun yıllar kullanılabilecek fonksiyonel bir otogar inşa edilecek" dedi. 


İsparta Belediyesi'nin 6 Mart'ta ihale ettiği, geleceğin projesi olarak görülen şehirlerarası ve kırsal terminalle her kitleye hitap edebilecek olan yaşam alanlarının da bulunduğu Yaşayan Otogarda inşaat çalışmalarına başlanıyor. 


Yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın. "Şantiye kurma çalışmaları başladı, inşaat çalışmalarına başlanıyor" dedi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Çünür'de yapılacak olan Yeni Otogar ve Yaşam Alanında incelemelerde bulundu, ihaleyi alan firmanın yetkilileriyle toplantı düzenledi. 


200 DÖNÜMLÜK BİR ALANA OTURUYOR 


Her kitleye hitap edecek olan...