08 / 05 / 2024

ısparta rojeleri

ısparta rojeleri

Isparta Sütçüler İlçesi'nde Kasımlar Barajı ve HES projesinde incelemelerde bulunan DSİ 18. Bölge Müdürü Adem Coşkun, eski evlerinin yerine ev yapılmasını isteyen 24 vatandaş için ise değerinin 3 kat fazlası yeni evlerin yapılacağını bildirdi.

Isparta'da konut satışları düştü!

2017 Nisan ayı Konut İstatistiklerine göre İsparta'da 387 konut satıldı.Isparta'da 2017 Mart ayında ise 536 konut satılmıştı.

Isparta otogarı yaşam ve kültür merkezi olacak!

İsparta Belediyesi'nin 6 Mart'ta ihale ettiği, Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal Projesi yaklaşık 200 dönümlük bir alanda hayata geçiriliyor.

Isparta Atabey'e toplu konut müjdesi!

Isparta'nın Atabey ilçesinde 250'ye yakın toplu konut yapılacak. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy yaptığı açıklamada çalışmalarının sürdüğünü ve sadece Atabey değil, İsparta'ya hizmet edeceklerini söyledi.

Isparta Şehir Hastanesi önümüzdeki ay açılıyor!

2016 yılına ilişkin değerlendirmesinde sağlık yatırımlarına da değinen Vali Şehmus Günaydın, İsparta Şehir Hastanesi'nin önümüzdeki ay hizmete açılacağını kaydetti.

Isparta'da bir ayda 483 konut satıldı!

2016 Yılı Kasım Ayı Konut Satış istatistikleri Antalya, İsparta ve Burdur İli sonuçlarını TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel açıkladı.

Isparta'da 20 bin emekli TOKİ için bekliyor!

Türkiye Emekliler Derneği İsparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, emeklilere konut kazandırma noktasından çıktıkları TOKİ konut projesinde kayıtların devam ettiğini ve şuana kadar 20 bine yakın kayıt aldıklarını söyledi.

Isparta'daki enerji tesisi imar planına işlendi!

İsparta Belediyesinin çöp deponi alanındaki atıklardan enerji üretim tesisi kurulması için gerekli olan imar düzenlemesi İl Genel Meclisinde görüşüldü.

TOKİ Isparta'da ne zaman kampanya yapacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "18 ilimizde hiç konut sahibi olamamış emeklilerimiz için 14-31 Mart 2016 tarihlerinde, 3 bin 361 konut için ön talep toplanacak" dedi. Turan'ın açıkladığı şehirler arasında İsparta yine yok.

Isparta'da Aralık ayında 507 konut satıldı!

Türkiye'de 2015 Aralık ayında 142 599 konut satıldı. Isparta'da ise Aralık ayında 507 konut satıldığı belirtildi. İsparta'da konut satışlarının 2014 Aralık ayına göre %4,32 oranında arttığı ifade edildi.

Isparta'da 100 hektar alan yeni gelişim alanı ilan ediliyor!

Isparta'da ev fiyatlarının artması nedeniyle İsparta Belediyesi tıpkı Çünür'de olduğu gibi Deregümü ovasını da içine alan 100 hektarlık imar planındaki alanda 18 uygulaması yapacak.

Isparta Şehir Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kamu-özel sektör işbirliği modeliyle yatırımı üstlenilen 755 yatak kapasiteli İsparta Şehir Hastanesi'nin yapımı hızla devam ediyor. 198 bin metrekare alan üzerinde bulunan hastanenin belirlenen süreden önce tamamlanması planlanıyor.

Isparta'da ucuz konutu yerli müteahhitler yapsın!

İsparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Metin Çelik, İlde Belediye'nin Öncülüğünde Yerli Müteahhitlerin Ortak Girişimiyle, Dar Gelirli Vatandaşlar İçin Ucuz Konut Üretilebileceğini Söyledi.

Isparta Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı!

Isparta'da 6 milyon metrekare alanda yapımı devam eden, Bakanlıkla yapılan sözleşme gereği inşaatına ara verilen Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı. Tuğrul Öğrüce: "Okul, İsparta ekonomisine de büyük katkı sağlayacak" dedi.

ısparta rojeleri Haberi

ısparta rojeleri

Sütçüler İlçesinde yapımı hızla devam eden Kasımlar Barajı ve HES projesinde incelemelerde bulunan DSİ 18. Bölge Müdürü Adem Coşkun, "Projenin yıl sonunda tamamlanmasını ve ekonomiye yılda 25 milyon TL katkı yapmasını bekliyoruz" dedi. Isparta Sütçüler İlçesinde yapımı hızla devam eden Kasımlar Barajı ve HES projesinde incelemelerde bulunmak için DSİ 18. Bölge Müdürü Adem Coşkun ve kurmayları çalışmaları yerinde gözlemledi. Coşkun, Proje Müdürü Mehmet Mungan 'dan bilgi aldı. Projenin yıl sonunda tamamlanarak yılda 25 milyon TL ekonomiye katkı yapması hedefleniyor. 


DAHA MODERN KONUTLARDA İKAMET EDECEKLER 

DSİ 18. Bölge Müdürü Coşkun bir kısmı Baraj rezervuarı altında kalacak olan Darıbükü köy Sakinleri ile bir araya gelerek hasbihal etti, yeni yerleşim bölgesi ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Kamulaştırmaların yapıldığı, kamulaştırma istemeyerek eski evlerinin yerine...