11 / 05 / 2024

ısparta yeni otogarında kamulaştırma çalışmaları

ısparta yeni otogarında kamulaştırma çalışmaları

Belediye, 200 bin m2'lik Yeni Otogar alanında satın alma ve takas yöntemiyle kamulaştırmada yüzde 90'a ulaştı. Otogardaki ticari alanlar için profesyonel AVM yönetimi modelinde kiralama şirketlerinden hizmet satın alınacak.

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Nef Koruköy'ün yeni etabında Ekim'e özel fırsat! 1+1'ler 3.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 

Nef Koruköy'ün yeni etabında konut satışları devam ediyor. Projede Ekim ayına özel 1+1 konutlar 3 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. İşte ayrıntılar... 

Milyonlarca emekliye müjde geldi! Emekli maaşında yeni oran belli oldu! Tüm maaşlar sil baştan yenilendi!

Emekli aylığına temmuzda yeni zam uygulanacak. TÜİK tarafından paylaşılan yeni rakamlar ışığında hesaplamalar sil baştan değişti. Haziranda açıklanacak enflasyon verisiyle beraber maaş hesaplamaları kesinleşecek.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda inceleme başlatıldı! Yüzde 40'ın üzerinde olması halinde yıkılacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çatlak kolonlar ile korozyona uğramış demirlerin görüntüsünden sonra inceleme başlattı! 

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Trabzon'da yeni otogar inşası başladı!

Trabzon'da yeni otogar için inşaat çalışmaları başladı. Yakın zamanda ilk kazması vurulacak otogar 2022'nin başında hizmete açılacak.

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Trabzon'daki yeni otogar binasında 'dere yatağı' iddiası!

Trabzon’da yapılacak yeni terminal binasının dere yatağında bulunduğu ve bu projeden vazgeçilmemesi durumunda yeni bir felakete yol açılacağı ileri sürüldü. 

Balıkesir'in 60 milyon TL'lik yeni havalimanında son durum ne?

Balıkesir’in yeni havalimanında, 6 aydır tek sefer bile gerçekleştirilmedi. Fikret Şahin, “60 milyon TL’lik proje, potansiyel yok diye hizmete açılmıyor. Yapılan yatırım boşa gitmemeli. Takipçisiyim” dedi.

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm Mayıs'ta tamam!

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm mayıs ayına kadar tamamlanacak. Otogar Genel Müdürü Beşli dönüşüm projesinin akıllı peron sistemi, şoförler lokali ve yolcular için kütüphane gibi düzenlemeler yer aldığını açıkladı.

Antalya Elmalı Otogarı’nın inşaatında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otogarı'nda zemin seviyesine ulaştı.

Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liralık yeni binasında!

PKK'lı teröristlerce 6-7 Ekim 2014 tarihlerinde yakılması sebebiyle geçici binasında hizmet veren Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liraya inşa edilen yeni binasına taşındı

ısparta yeni otogarında kamulaştırma çalışmaları Haberi

ısparta yeni otogarında kamulaştırma çalışmaları

Isparta Belediyesi'nin 2016 vizyonu için belirlediği Yeni Otogar Projesi'nde ihale aşamasına gelindi. Çünür'de imarda otogar alanı olarak belirlenen 200 bin m2'lik alanda kamulaştırmada yüzde 90'a ulaşıldı. Belediye bu orana meclisten aldığı arsa karşılığı dükkan verilmesi kararı ile ulaştı.Belediye Başkanı Günaydın, Yeni Otogar Projesi ihalesinin yakın zaman içerisinde yapılacağını müjdeledi.

ULUSLARARASI KİRALAMA ŞİRKETİYLE ANLAŞMA

Isparta Belediyesi, arsa karşılığı dükkan verilecek hak sahipleriyle anlaşırken kira yönetiminin tek elden yapılacağı şartını koydu. Belediye hizmet satın alma ihalesi ile Otogar'ın işletmesi ile bünyesindeki 70'e yakın işyerinin kiralamasını AVM'lerde olduğu gibi profesyonel şirketler üzerinden gerçekleştirecek. Böylece Yeni Otogar'ın Isparta'nın prestijli bir yaşam merkezi olması hedefleniyor. Mevcut Otogar'daki kiracılara öncelik tanınacak.

KAMULAŞTIRMA BİTMEK ÜZERE

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Projesi'nin yapım ihalesi hazırlıklarının sürdüğünü söyledi. Projelendirme çalışmasının...