05 / 05 / 2024

ısparta yurdu ne zaman inşa ediliyor

ısparta yurdu ne zaman inşa ediliyor

İl özel İdaresi arazisine yapılacak 5 bin kişilik öğrenci yurdu ile ilgili merak edilenler dün yapılan meclis oturumunda ortaya çıktı.

Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta’da yaşayanlar dikkat! En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi. Paranız fazla alınınca

Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zammın ardından çeşitli ürünlere zam yapılmaya devam ediliyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren de önemli bir gelişme yaşandı. En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi.

Kayseri'de bir hayırsever öğrenci yurdu yaptıracak!

Kayseri'de Yusuf Silay isimli bir hayırsever, mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan arsa üzerine öğrenci yurdu yaptıracak.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki yurdu yıkıldı!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki yurdu öğrenci yıkıldı. Yıkılan yurdun yerine henüz ne yapılacağına ilişkin net bir bilgi bulunmuyor.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

Isparta Belediyesi'nin her zaman yanında olacaklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız'' dedi.

Zeytinburnu'na 414 yatak kapasiteli öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Mahallesi'ne 414 yataklı kız öğrenci yurdu inşa ediyor.

Beylikdüzü'ne öğrenci yurdu müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Jetkent Sitesi’ni ziyaret etti. Başkan İmamoğlu bu ziyarette Beylikdüzü'ne yeni bir öğrenci yurdu inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Isparta Şehir Hastanesi'nde hasta kabulüne başlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hayalim" dediği şehir hastanelerinden biri olan ve resmi açılışı 24 Mart'ta Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı törenle yapılacak Isparta Şehir Hastanesinde, hasta kabulüne başlandı.

TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekimi ne zaman?

TOKİ'nin 43 konutlık Isparta Keçiborlu projesindeki daireler kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekimi ne zaman?

TOKİ Isparta Keçiborlu kurası ne zaman?

43 konutun kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Isparta Keçiborlu kurası ne zaman?

Isparta Botanik Park öğrenci yurdu olacak!

Isparta İl Özel İdaresi 5 bin kişilik öğrenci yurdundan sonra yeniden bir öğrenci yurdu yapmak için daha harekete geçti.

İzmir Bağyurdu Güneş Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Bağyurdu Güneş Enerji Santrali projesine yönelik hazırlanan 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Görükle Şehit Ömer Halisdemir Yurdu açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanındaki yatırımlarına bir de öğrenci yurdu ekledi. Görükle’de Milli Türk Talebe Birliği’ne kazandırılan yurt ile 100 üniversite öğrencisinin konaklama sorununa çözüm getirildi.

Bursa İmam Hatip Lisesi´ne 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi’ne 100 kişi kapasiteli tam donanımlı modern bir öğrenci yurdu kazandırılmasına ilişkin protokol, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Hayırsever İşadamı Muzaffer Rızvanoğlu arasında imzalandı.

ısparta yurdu ne zaman inşa ediliyor Haberi

ısparta yurdu ne zaman inşa ediliyor

MHP grubunun sorusu üzerine dağıtılan bilgi notunda yurdun %7'lik bir oranla yaptırılacağı belirtildi. Yani il Özel İdaresi yapılacak bin kişilik yurdun 350 kişiliğinin sahibi olacak. Yapacak firma ise kalan 4 bin 650 kişilik bölümün sahibi olacak ve yurdu 15 yıllığına Kredi Yurtlar Kurumuna kiralayacak. Niğde'de ise olağan üstü yapılan İl Genel Meclis toplantısında kampus alanı içinde yer alan 50 dönümlük araziye yapılacak 4 bin kişilik öğrenci yurdunun %25'şi karşılığında yaptırılması kararlaştırıldı. Yani Niğde İl Özel İdaresi yaptırılacak 4 bin kişilik öğrenci yurdunun bin kişilik bölümüne sahip olacak. Bilgilendirme notunun okunmasının ardından İl Genel Meclisinde bir tartışma yaşanmazken MHP grup sözcüsü Kerem Araz 'sükutu hayale uğradım' demekle yetindi. İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ise başka illerde %6'lık bir oranla...