29 / 04 / 2024

Isparta yurdu

Isparta yurdu

İl Genel Meclisinde konuşan MHP Grup sözcüsü Kerem Araz, Isparta'da Özel İdare arazisi üzerine yapılan 5 bin kişilik yurt inşaatının durduğunu söyledi.

Isparta Botanik Park öğrenci yurdu olacak!

Isparta İl Özel İdaresi 5 bin kişilik öğrenci yurdundan sonra yeniden bir öğrenci yurdu yapmak için daha harekete geçti.

Isparta Öğrenci Yurdu'nun inşaat ruhsatı verildi!

2015 yılının son gününde Isparta'ya müjdeli haber Belediye'den geldi. Isparta öğrenci yurdu projesinde son viraj da dönüldü. Projenin inşaat ruhsatı verildi.

Isparta'ya 5 bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Isparta'ya yapılacak olan 5 bin kişilik öğrenci yurdu için daha önce imar planı değişikliği ve arsa ifrazı konusunda Bakanlığa başvuruldu.

Muş eski Kadın Doğum Hastanesi, kız yurdu olacak!

Muş İl Genel Meclisi Eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin hizmet binasını kız yurdu yapılması şartı ile Milli Eğitim Müdürlüğüne verme kararı aldı.

Kul Unlu Mamüller Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Erkek Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Kul Unlu Mamüller Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Erkek Öğrenci Yurdu Şubesi, Muhammed Said Kul Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 2 Ekim'de Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi'nde açıldı.

Kütahya Emet 200 öğrencilik kız yurdu inşaatı ne durumda?

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Şerif Yılmaz’ın da katıldığı törenle Emet ilçesinde temeli atılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatı hızla devam yükseliyor.

Kütahya Emet Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Kütahya'nın Emet ilçesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Şerif Yılmaz'ın da katıldığı törenle temeli atılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatı hızla yükseliyor.

Gaziantep 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşaatında son durum!

Araban Kaymakamı Cuma Emeç, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yaptırılan 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kocaeli Umuttepe Öğrenci Yurdu 550 günde bitecek!

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin yararlanacağı Umuttepe'de 430 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapımı için ihale gerçekleştirdi. İhaleye 5 firma teklif verdi.

Sinan Yaşam Kız Öğrenci Yurdu ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Sinan Yaşam Kız Öğrenci Yurdu ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi, Şükrü Ruhbaş Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Fatih'te açıldı.

Sivas Suşehri'ne 200 kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Sivas'ın Suşehri ilçesine 200 kişilik öğrenci yurdu yapılacağı bildirildi. 100 erkek ve 100 kız öğrencinin kalabileceği 200 yataklı binanın projesinin kabul edildiğini belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Umuttepe'ye öğrenci yurdu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli üniversitesi öğrencilerinin yararlanması için Umuttepe’de 430 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 20 Ağustos Perşembe günü yurt binası için ihale yapılacak.

Kemalpaşa Bağyurdu tarım alanları imar planı askıda!

İzmir Kemalpaşa 1/5000 ölçekli Bağyurdu Nazım İmar Planının bir kısmının, 1/25000 ölçekli İzmir Büyükşehir Bütünü Çevre Düzeni Planı Kararı doğrultusunda '' Tarım Alanları '' olarak belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Isparta yurdu Haberi

Isparta yurdu

İl Genel Meclisinde konuşan MHP Grup sözcüsü Kerem Araz, İl Genel Meclisi başkanı Ali Bolat'a yurt inşaatının ihalesinde bitiş tarihinin yer alıp almadığını sordu. İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, MHP Grup sözcüsü Kerem Araz'a verdiği yanıtta inşaatın bitiş tarihinin sözleşmede yer aldığını ve müteahhit firmanın işi zamanında bitirmemesi halinde cezaları ödemek zorunda kalacağını söyleyerek "Orada müteahhidin inşaatı yapıp yapmadığını takip etmek benim görevim değil. Sizin gibi bir merakımda yok" dedi. 


ÜÇ HAFTADIR İNŞAAT DURDU 


Isparta'da uzun tartışmaların ardından ihalesi yapılarak inşaat ruhsatını alan 5 bin kişilik yurt konusu yeniden tartışma konusu oldu. İl Genel Meclisinde konuşan MHP Grup Sözcüsü Kerem Araz yurdun yapılacağı alanda inşaat işlerinin durduğunu söyleyerek "SDÜ'nün ilerisindeki 5 bin kişilik yurt alanında bir ay kadar önce orada...