07 / 05 / 2024

Ispartakule 2 kesin kabul tutanağı

Ispartakule 2 kesin kabul tutanağı

Emlak Konut GYO, İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1.Bölge 3.Kısım (Avrupa Konutları Ispartakule 2) kesin kabul tutanağı hakkında açıklama yaptı

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın kesin kabulü yapıldı. İşte o son dakika gelişmesi ve proje ile ilgili detaylar...

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ta kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında kısmi kesin kabulü yapıldı.

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesinde, 29397 Ada 10 Parsel ve 29397 Ada 11 Parsel Konutlar ile Bu Konutlara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı.

Son 2 yılda 83 ayrı bölgeyi 'kesin korunacak hassas alan' ilan ettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada son 2 yılda 83 ayrı bölgeyi "kesin korunacak hassas alan" ilan ettiklerini, böylece çivi bile çakılamayacak alan yüz ölçümünü 576 milyon metrekareye çıkardıklarını belirtti.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 21 Şubat 2020 tarihinde onaylandı...

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı!

Ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde teslimler gerçekleştirildi. Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı.

Hasanoğlu İnşaat'tan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri Ispartakule 2 projesinin anahtar teslimlerine başlarken 2019 yılında da dört farklı projeyi hayata geçirecek. 

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Hasanoğlu İnşaat uygun metrekare fiyatlarıyla yatırımcısının yanında! 

Hasanoğlu İnşaat ise Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinde 2018 yılı konut metrekare ortalamasından daha uygun metrekare fiyatlarıyla her zaman olduğu gibi yine yatırımcısının yanında yer alıyor.

Hasanoğlu İnşaat'tan yüzde 20 indirim kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile 15 Mayıs-15 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampayaya destek verecek. 

Ispartakule 2 kesin kabul tutanağı Haberi

Ispartakule 2 kesin kabul tutanağı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin yaptığı açıklama şöyle;

Şirketimiz projelerinden İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1.Bölge 3.Kısım (Avrupa Konutları Ispartakule 2) Kesin Kabulü yapılmış olup Kesin Kabul Tutanağı 04.07.2012 tarihinde onaylanmıştır.


Emlak Konut GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi nin ihalesi hakkında açıklama yaptı.


Şirketimizce  Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Usulü  ile ihaleye çıkarılan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi  ihalesi 08.08.2012 Çarşamba günü saat 14:30' da yapılacaktır.İhale ilan metni aşağıda yer almaktadır.


-  İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi nin ihalesi için