29 / 04 / 2024

ıspartakule bahçeşehir çalışma şartları

ıspartakule bahçeşehir çalışma şartları

Ispartakule- Bahçeşehir bağlantı yolu için tayin edilen müze görevlisi, bugün inşaat alanına gelerek çalışma şartlarını açıkladı. İstanbul Arkeoloji Müzesi tarafından tayin edilen arkeoloğun yol inşaatı için şartları şöyle...

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda güzergah değişiyor!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Tünel Buluşma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda bir güzergah değişikliğiyle yeni usule göre gelir getirici proje çalışması yapıyoruz. En az iki ay içerisinde şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Esenyurt-Bahçeşehir-Mahmutbey metrosunda son durum!

İnşaat çalışmalarının başladığı Esenyurt-Bahçeşehir-Mahmutbey Metro Hattı için TBM (tünel açma makinası) siparişleri verildi. Metro hattının Ağustos 2020'de açılması planlanıyor. 

Cemal Canpolat: Bahçeşehir Gölet için mücadelemizi sürdüreceğiz!

Bahçeşehir Gölet’e kafe, restoran ve barların da bulunduğu 107 adet ticari ünite yapılması için çalışma başlatılmıştı, olaya tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat "Bahçeşehir Göleti'nin takipçisiyiz" dedi.

Bahçeşehir Göleti çalışmalarının devam etmesi protesto edildi!

Danıştay'ın iptal ettiği Bahçeşehir Gölet projesinde Belediye Başkanı'na verilen satış yetkisini kaldırmasına rağmen belediyenin çalışmalarına devam etmesi protesto edildi.

Ispartakule-Bahçeşehir markalı konutta değer artış şampiyonu oldu!

Markalı konut projelerinde 2016 yılında en fazla değeri artan bölge Ispartakule-Bahçeşehir oldu. Rapora göre ise en az değer artışının ise Zekeriyaköy’de gerçekleşti.

Strada ile Bahçeşehir'e 1.5 milyarlık liralık yatırım!

Akzirve Gayrimenkul İstanbul Bahçeşehir’de 2500 konutluk bir projeye başlıyor. İtalyancada ‘cadde’ anlamına gelen ‘Strada’ projesinin değeri 1.5 milyar lira. Projede konutların yanı sara 100’den fazla mağazaya ev sahipliği yapacak alışveriş caddesi de yer alacak.

Emlak İstasyonu Bahçeşehir Ispartakule açılıyor!

Brokerlığını Coşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bahçeşehir, Bahçeşehir Ispartakule İnovia çarşı'da açılıyor.

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem'de 315 bağımsız birim yer alıyor!

TMSF'den 1,6 milyon metrekare araziye sahip olan Eston Şehri satın alan Polatyol, arazi üzerindeki ilk projesini satışa çıkardı. Bahçeşehir'de Eston Şehir Mahallem adıyla hayata geçirilen projede 315 bağımsız birim yer alıyor.

Sky Bahçeşehir'de ev alırken banka kredisi taksitlerinizi düşürebilirsiniz!

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede yaza özel kampanya bulunuyor. Sinan Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 120 metrekarelik 2+1 daire 380 bin TL değerine sahipken alıcılar teslime kadar sadece 52 bin TL ödüyor.

ıspartakule bahçeşehir çalışma şartları Haberi

ıspartakule bahçeşehir çalışma şartları


Ispartakule ve Bahçeşehir arasındaki 4,5 km'lik yolu 700 metreye düşürecek olan bağlantı yolu inşaatının temeli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından 16 Mart 2014'te atılmış, ancak inşaat 28 Mart'ta durdurulmuştu. 


Yol inşaatı o tarihten bugüne zorlu bürokratik süreçlerden geçti ve bugün İstanbul Arkeoloji Müzesi tarafından tayin edilen müze görevlisi arkeolog nezaretinde tekrar başlayacaktı...


Ispartakule ve Bahçeşehir sakinleri, yol inşaatı için müze kararını bu haberle öğrenmişti! Detaylar için tıklayın!


Bugün neler oldu?


Emlakkulisi.com'un edindiği bilgilere göre müze görevlisi, beklendiği gibi inşaat alanına geldi ve çalışma şartlarını belirledi. Müze görevlisinin çalışma programı çıkarması nedeniyle bugün başlaması planlanan yol inşaatı başlamadı... 


Arkeolog neler istedi? Müze görevlisinin çalışma şartları neler?


Ispartakule Bahçeşehir bağlantı yolu inşaatının devam edebilmesi için müze yetkilisinin çalışma şartları şöyle; 


- 700 metrelik yol boyunca...