29 / 04 / 2024

Ispartakule Evleri projesi

Ispartakule Evleri projesi

Emlak Konut GYO'nun temmuz ayında kuralarını çektiği Ispartakule Evleri projesinin ilk etabı için inşaat süreci başlıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura katılımcı listesi!

Toplam 152 adet dairenin satışa sunulduğu projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura katılımcı listesi detayları haberimizde yer alıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekimi sonuçları 2015!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteren projede toplam 152 adet dairenin satışa sunuldu. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekimi sonuçları 2015 bugün saat 14.00 itibariyle belirleniyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi sonuçları!

Toplam 152 adet dairenin satışa sunulduğu proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi sonuçları bugün saat 14.00 itibariyle belirleniyor.

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

Daire seçeneklerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut GYO kura başvuruları bilgileri!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Evleri 2. Etap projesi,Ispartakule Evleri projesi ve Ayazma Emlak Konutları projesi'nde bulunan konutların kura başvuru bilgilerini yayınladı.

Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları için son gün!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselen projede toplam 152 adet daire satışa çıkarıldı. Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları için son gün, bugün saat 17:30'a kadar kabul edilecek.

Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 3 gün!

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl 'i Avrupa Yakası Avcılar İlçe' sinde inşa ediIiyor. Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 3 gün...

Emlak Konut Ispartakule Evleri Projesi nerede?

Fiyat listesi kapsamında 2+1 dairelerin 437 bin TL 'den başlangıç gösterdiği projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri Projesi nerede?

Emlak Konut Ispartakule Evleri son başvuru tarihi!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri son başvuru tarihi 28 Eylül 2015 olarak belirlendi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru bedeli!

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek. Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru bedeli 3 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Konut Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri peşinat yatırma işlemleri!

Toplam 1.500 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede dairelerin fiyatları 248 bin TL' den başlangıç gösteriyor. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri peşinat yatırma işlemleri detayları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları 2015!

Toplam 1.849 adet konuttan meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları 2015 dün saat 12:00'den açıklandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres!

Daire fiyatlarının 248 bin TL'den başladığı projede 1.500 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres bilgilerine göre Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde gerçekleşiyor.

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar oldu? İşte Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl değer tablosu...

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Banu Evleri Ispartakule 4 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 4 projesi satışa çıktı. Yatırımcılar tarafından meraka takip edilen projeye ilişkin tüm merak edilen soruları yanıtladık. İşte Banu Evleri Ispartakule 4 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Meram Aksinne Evleri Projesi başlıyor!

Meram Belediyesi, kentsel değişim adına bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.  Aksinne Evleri Projesi Meram’daki dönüşüm alanlarında, halkın uygun fiyat ve taksitlerle konut sahibi olmalarına katkı sağlayacak.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 2 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Banu Evleri Ispartakule 2 Kanal İstanbul'a komşu!

Hasanoğlu İnşaat’ın hayata geçirdiği Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Kanal İstanbul'a komşu oluyor. Proje Kanal İstanbul Projesi’ne sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Ispartakule Evleri projesi Haberi

Ispartakule Evleri projesi

Şirket, 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi ve 2.Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için yüklenici firmalara yer teslimini gerçekleştirdi.


268 milyon 650 bin liralık teklifle projenin konut inşaatını üstlenen Yörük Yapı - Ermit Mühendislik İş Ortaklığı önümüzdeki günlerde kolları sıvayıp ilk etabın temellerini atacak.


Birinci etabın ikinci kısım konutlarını ise okul ve adaiçi altyapı - çevre düzenlemeleriyle Balpa İnşaat kazanmıştı. Şirketle Emlak Konut GYO arasındaki sözleşmeler Kurban Bayramından önce imzalandı. 239 milyon 900 bin lira teklif vererek inşaat işini alan Balpa İnşaat da önümüzdeki günlerde kolları sıvayarak ilk adımı atacak.


Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamak üzere yatırımlarını aralıksız sürdüren Emlak Konut GYO’nun dar ve orta gelirli vatandaşı ev sahibi yapmayı hedefleme kapsamında...