22 / 07 / 2024

Ispartakule Evleri yeni yaşam merkezi oldu

Ispartakule Evleri yeni yaşam merkezi oldu

Düne kadar adını duymadığımız hatta hala çoğunun bilmediği ama konut projelerinin yeni merkezi olma yolunda ilerleyen Ispartakule neydi ne oldu?

Avenue İstanbul Evleri yeni fiyat listesi 2018!

Avenue İstanbul Evleri yeni fiyat listesi 2018 kapsamında projede fiyatlar minimum 443 bin TL'den başlıyor. Proje Gül İnşaat tarafından Beylikdüzü Beykent'te inşa ediliyor...

AND Pastel Evleri yeni fiyat listesi!

AND Pastel Evleri yeni fiyat listesi 360 bin TL'den başlıyor. AND Pastel projesi iki etap olarak İstanbul Kartal'da inşa ediliyor...

Adım İstanbul Evleri yeni fiyat listesi 2017!

Adım İstanbul Evleri yeni fiyat listesi 2017 kapsamında projede fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut güvencesine sahip projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Loza Evleri yeni fiyat listesi 2016!

Güçlü İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Merter Loza Evleri'nde 162 daireye yer veriliyor. İşte Loza Evleri yeni fiyat listesi 2016...

Ispartakule Evleri yeni yaşam merkezi oldu!

Düne kadar adını duymadığımız hatta hala çoğunun bilmediği ama konut projelerinin yeni merkezi olma yolunda ilerleyen Ispartakule neydi ne oldu?

Ispartakule Evleri Emlak Konut fiyat listesi!

Ispartakule Evleri Emlak Konut fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan projede 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

2015 Ispartakule Evleri kura başvuru bedeli!

Ispartakule Evleri'nde daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.849 konut ve 33 dükkandan oluşan projede başvurular devam ediyor. Peki 2015 Ispartakule Evleri kura başvuru bedeli ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği Ispartakule Evleri kurayla satışa sunuluyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi 2015!

Toplam 1.849 konut ve 33 dükkan oluşan Ispartakule Evleri son başvuru günü 3 Temmuz olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi 2015 detayları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne 5 bine yakın başvuru geldi!

Alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel durum grubu kapsamında 1.500 konutun kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'ne form dolduranlar ve katılım bedelini bankaya yatıranlarla birlikte 5 bine yakın başvuru yapıldı.

Avcılar Ispartakule Evleri kura başvuru ücreti!

Toplam 1.500 konutun kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular devam ediyor. Peki Avcılar ıspartakule Evleri kura başvuru ücreti ne kadar?

Ispartakule Evleri başvuru koşulları!

Toplamda 1.849 daire ve 33 ticari üniteden oluşan Ispartakule Evleri kura yöntemiyle satışa çıkıyor. Projede 240 ay taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. İşte Ispartakule Evleri başvuru koşulları...

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi!

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi kapsamında 1.500 adet konut satışa sunuluyor. Teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Ispartakule Evleri yeni yaşam merkezi oldu Haberi

Ispartakule Evleri yeni yaşam merkezi oldu

Hızla büyüyen ve göç alan İstanbul içinde artık yaşanacak yer kalmayınca, şehrin alanı genişlemeye başladı. Büyüme yeni semtler ve mahalleler oluşturdu. Bu semtlerden biri de Ispartakule. 


İstanbul'un adeta koşarak yayılmasına ayak uyduran Ispartakule bölgesinde mantar gibi konut projeleri yükselmeye başladı. Konut projeleri bölgeye insanları, insanlar beraberinde yeni bir yaşam alanını getirdi. Şimdi TOKİ ve Emlak Konut'un desteğiyle gelişen, yanıbaşındaki Bahçeşehir'in elitizm yapısını uyum sağlayan, Avcılar İlçesi'ne bağlı olması şaşkınlığa uğratan Ispartakule bölgesi ve çevresinde yepyeni bir İstanbul kuruluyor.


Ispartakule'ye E-5'ten ulaşıyorsanız Esenyurt'u ardından da Bahçeşehir'i geçmelisiniz. TEM üzerinden Ispartakule'ye gitmek için Ispartakule - Bahçeşehir gişelerini aşarak ulaşabilirsiniz.


Bölge halkının bu gişelerin kaldırılması ile ilgili yoğun bit talebi var. Çünkü bu gişeler zaten var olan trafiği iyice çekilmez kılıyor. İsteklerden biri de Ispartakule'nin...