04 / 05 / 2024

İsrail Gazzeye çimento girişine izin verdi mi

İsrail Gazzeye çimento girişine izin verdi mi

İsrail'in yedi hafta aradan sonra Kerm Ebu Salim Kapısı'ndan Gazze'ye çimento girişine izin verdiği bildirildi. Kerm Ebu Salim Kapısı Müdürü Münir el-Galban, bölgeye çimento yüklü 80 kamyonun girişinin beklendiğini söyledi.

Gazze'nin yeniden imarı için yeterli çimento yok!

Gazze Şeridi'nde, İsrail'in 2014'te büyük yıkıma yol açan saldırılarında yıkılan yerlerin yeniden imar süreci için yeterli miktarda çimento bulunmadığı belirtildi.

İsrail Gazze'ye çimento girişine izin verdi!

İsrail'in yedi hafta aradan sonra Kerm Ebu Salim Kapısı'ndan Gazze'ye çimento girişine izin verdiği bildirildi. Kerm Ebu Salim Kapısı Müdürü Münir el-Galban, bölgeye çimento yüklü 80 kamyonun girişinin beklendiğini söyledi.

BM'den Gazze'ye çimento girişinin durdurulması hakkında açıklama!

Hamas, BM'nin"Gazze'de inşaat malzemelerinin askeri amaç kapsamında kullanıldığına ilişkin herhangi bir kanıta rastlanmadığı" açıklamasının, İsrail'in bölgeye çimento girişini yasaklamak için öne sürdüğü iddia karşısında delil teşkil ettiğini belitti.

Gazze'ye çimento girişi resmen durdu!

Gazze'ye Ürün Girişi Koordinasyon Başkanı Raid Fettuh, İsrail yönetiminin, çimento girişini dün itibarıyla resmen ve tamamen durdurduğunu belirtti.Kararla ilgili hiçbir sebep’ belirtilmedi.

İsrail, Filistin'e çimento girişini tamamen durdurdu!

İsrail, çimento girişini tamamen durdurdu. Filistin yönetimi, kararı 'tehlikeli ve felaket' olarak nitelendiriyor. Raid Fettuh, İsrail yönetiminin, çimento girişini dün itibarıyla resmen ve tamamen durdurduğunu belirtti.Kararla ilgili hiçbir sebep’ beli

Çimento, Gazze ekonomisinin kilidi oldu!

Gazzeli Ekonomist Prof. Dr. Muin Receb, çimentonun Gazze'deki ekonomik döngünün kilidi olduğunu belirterek, İsrail'in çimento ithalatını engellemesinin Gazze'deki ticari ve ekonomik hayatı felç ettiğini söyledi.

Gazze ekonomisinin kilidi çimento!

Gazzeli Ekonomist Prof. Dr. Muin Receb, çimentonun Gazze'deki ekonomik döngünün kilidi olduğunu belirterek, İsrail'in çimento ithalatını engellemesinin Gazze'deki ticari ve ekonomik hayatı felç ettiğini söyledi...

İsrail Gazzeye inşaat malzemesi girişine izin verdi!

İsrail ordusunun, inşaat malzemesi taşıyan araçların Gazzeye girişine izin verdiği bildirildi. Kamyonların girişi Filistinli yetkililer tarafından da doğrulandı

Bursa çimento'da kimin hissesi ne kadar

Bursa çimento Fabrikası A.şž, grup şirketleri hakkında bilgi verdi. şžirkette kimin ne kadar hissesi olduğu açıklandı

Nuh çimento Genel Kurulu 25 Mart'ta toplanıyor!

Nuh çimento Sanayii A.şž'nin 2010 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı 25 Mart'ta gerçekleşecek

Konut sektöründeki artış çimento fiyatlarına bağlı değil!

TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İğnebekçili, konut sektöründeki fiyat artışlarını, tüm dünyada gösterdiği başarı ile kendini kanıtlamış olan çimento sektörüne yönelik vahim bir haksızlık olarak addettiklerini bildirdi 

Bolu Çimento 9.5 milyon TL temettü dağıtacak

Bolu Çimento'nun 2010 yılı olağan Genel Kurul toplantısında; 2010 yılı temettü tutarı olan net 9 milyon 550 bin 114 TL'nin ortaklara dağıtılmasına karar verildi

Bolu Çimento 11.2 milyon TL pay dağıtacak

Bolu Çimento Sanayii A.Ş, nakit kar payı dağıtımı tarihi hakkında açıklamada bulundu

İsrail Gazzeye çimento girişine izin verdi mi Haberi

İsrail Gazzeye çimento girişine izin verdi mi

Filistin Sivil İşler Bakanlığı Basın Müdürü Muhammed el-Mukadime, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in özel sektörde kullanılmak üzere Gazze'ye çimento girişine yeniden izin verdiğini ifade ederek, çimento yüklü kamyonların, Gazze'nin güneyindeki Kerm Ebu Salim Kapısı'ndan sabah saatlerinde bölgeye giriş yaptığını belirtti.


Mukadime, söz konusu gelişmenin, Filistinli yetkililerin uluslararası ve yerel alanda sarfettiği çabaların ardından yaşandığını kaydetti. 


Ticari ürünlerin geçişi için kullanılan Kerm Ebu Salim Kapısı Müdürü Münir el-Galban, bölgeye çimento yüklü 80 kamyonun girişinin beklendiğini dile getirerek, "Bölgeye ulaşan çimento, İsrail'in Temmuz 2014'teki saldırılarında zarar gören yapıların inşasında kullanılacak." dedi.  


BM, İsrail ve Filistin arasında yapılan görüşmeler sonucu 8 Ekim'de Gazze'nin imarı için inşaat malzemelerinin BM'ye bağlı ekiplerin gözetiminde girmesi konusunda anlaşma sağlanmıştı. Anlaşma, inşaat malzemelerinin, binaların onarımı dışında farklı amaçlar için...