12 / 05 / 2024

israil rezidans yapımı

israil rezidans yapımı

İsrail Bakanlar Kurulu, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için başbakanlık konutu olarak kullanmak üzere yeni bir rezidans yapımı ve uçak alımı yönünde yapılan teklifi onayladı.

İsrail güçleri, Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi daha yerle bir etti...

Ukar Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukar Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Talip Uçar tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Kartal, Yalı Mahallesi,Topselvi Caddesi, Mai Rezidans'ta kuruldu.

Meridyen Rezidans Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meridyen Rezidans Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Edip Güngör tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Yelkenciler Sokak, Sofistanbul'da kuruldu.

Concord İstanbul Rezidans ulaşım!

Concord İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında Dumlupınar Mahallesi, Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 1.175 adet daireden oluşuyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans ulaşım!

Sur Yapı Mirage Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi üzerinde bulunuyor. Banka kresizi 48 ay vade fırsatı sunan projede dairelerin alanları 58 ile 234 metrekare arasında değişiyor.

Evora İstanbul Rezidans ulaşım!

Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede peşinde yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Güneşli Mirage Rezidans ulaşım!

300 milyon yatırım bedeliyle Sur Yapı tarafında hayata geçirilen Mirage Rezidans Sur Yapı projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor. Güneşli Mirage Rezidans ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Mirage Rezidans ulaşım!

Mirage Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Mirage Rezidans Sur Yapı projesinin satış süreci devam ediyor.

Avrupark Bahçekent Rezidans ulaşım!

Avrupark Bahçekent Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 86 adet ticari üniten oluşan proje Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası taşıyor.

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım!

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda yükseliyor.

Gaziosmanpaşa'da yapımı devam eden rezidans inşaatı yola taştı!

Gaziosmanpaşa'da yapımı devam eden rezidans inşaatı yola taştı. Üst geçidin bir bölümü ile kaldırımın tamamı da inşaat sahasında kaldı. Yol kenarındaki İETT durağının kaldırılmasına ise vatandaşlar isyan etti.

Netenyahu'ya yeni rezidans yapımı onaylandı!

İsrail Bakanlar Kurulu, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için başbakanlık konutu olarak kullanmak üzere yeni bir rezidans yapımı ve uçak alımı yönünde yapılan teklifi onayladı.

Kadir Topbaş: Gezi Parkı’na AVM, otel veya rezidans yapılmayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gezi Parkı’nın yıkılarak yerine AVM, otel veya rezidans yapılmayacağının altınız çizerek, “Burada bir ‘Kent Müzesi’ yapılacak” dedi.

israil rezidans yapımı Haberi

israil rezidans yapımı

- İsrail Bakanlar Kurulu, Netanyahu için başbakanlık konutu olarak kullanmak üzere yeni bir rezidans yapımı ve uçak alımı kararını onayladı


- İsrail Başbakanı Netanyahu:

- "İsrail devleti, Yahudi ve demokratik bir devlettir. Temel hukuk devletin demokratik yönüne tam ifade tanır. Bunu İsrail’de yaşayan her vatandaşa eşit haklar sağlayarak yapıyoruz"

KUDÜS (AA) - İsrail Bakanlar Kurulu, Başbakan Binyamin Netanyahu için başbakanlık konutu olarak kullanmak üzere yeni bir rezidans yapımı ve uçak alımı yönündeki teklifi onayladı.


Bakanlar Kurulu toplantısı öncesinde konuşan Netanyahu, Arap-İsrail savaşları sırasında toprakları elinden alınarak sürgün edilen Filistinlilerin hak iddia etmelerinin önüne geçmek amacıyla "İsrail’in bir Yahudi devleti olduğu yönünde yasa" çıkarmaya hazırlanan hükümetin kararını savundu.


Netanyahu, şunları söyledi:


“İsrail devleti, Yahudi ve demokratik bir devlettir. Temel hukuk, devletin demokratik yönüne tam ifade tanır....