07 / 05 / 2024

isris güllüce

isris güllüce

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kentsel dönüşüm için aylardır Bakan imzası bekleyen Belediye Evleri sakinleri adına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye "Sayın Bakan lütfen biraz acele edin" diye seslendi.

İdris Güllüce: Kırsal dönüşümü de önemsiyoruz!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunlarını anlattı.

İdris Güllüce: Yapı denetim kuruluşlarını daha ciddi denetleyeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yapı denetim kuruluşlarını daha da ciddi denetlemeye başlayacaklarını belirterek 'İyi yapana saygımız, iyi yapmayana da ciddi anlamda baskımız, cezamız olacak' dedi.

İdris Güllüce'nin 11 Ekim Cumartesi programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin 11 Ekim 2014 Cumartesi programı kapsamında Bakan Güllüce Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa'da yer alan Cumalıkızlık'a gidecek.

Bakan Güllüce: TOKİ haksızlığa uğradı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Esenler Oruçreis Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutlarının teslim töreninde yaptığı konuşmada TOKİ'ye yönelik eleştirilere tepki göstererek, "kara propaganda yapılıyor" dedi

Esenler'de kentsel dönüşüm konutlarının teslim törenine İdris Güllüce de katıldı!

Esenler'de kentsel dönüşüm konutlarının teslim töreni yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Esenler Oruçreis Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutlarının teslim törenine katıldı.Güllüce 'Vatandaş brüte, netine çok iyi baksın' dedi.

İdris Güllüce'ye sunulan Fikirtepe son durum raporu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve bakanlık müsteşarlarının gündemine sunulan Fikirtepe kentsel dönüşüm raporunu Emlakkulisi.com açıklıyor... Fikirtepe'de hangi firma ne durumda? 18 sorunlu adada yaşanan sıkıntılar neler?.. İşte detaylar...

İdris Güllüce, Safranbolu Uluslararası Çevre Konferansı için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Safranbolu'da uluslararası çevre konferansı düzenleyerek ilçeyi dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. İdris Güllüce, Safranbolu temaslarını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden paylaştı...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük'te!

İdris Güllüce "Türkiye, Suriye ve Irak halkına kapılarını açmış, ayrım yapmadan terörden kaçanları kabul etmiş, insani bütün yardımları yapmaktadır. Bu konuda dünyanın bütün ülkelerinin önündeyiz" dedi.

İdris Güllüce bugün Safranbolu'yu ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce bugün saat 12:00' de Safranbolu' yu ziyaret edecek.

İdris Güllüce'den arsası istimlak edilemeyen vatandaşa müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, arsası istimlak edilemeyen mağdur vatandaş için imar transferi ile ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini belirterek, "Oraların, şahsın imar hakkının bir başka yere transferi ile ilgili eline sertifika verilecek"

Bakan Güllüce’den Kurban Bayramı mesajı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kurban Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı. Bakan Güllüce '“Bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum' dedi.

İdris Güllüce: İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katıldı. Güllüce, burada yaptığı konuşmada "İmar plancılarının bir sözü var.İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar" dedi.

İdris Güllüce çevre temizlik araçları dağıtım törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın saat 12:00'de 101 Belediye Başkanlıklarına Çevre Temizlik Aracı Dağıtım Töreni'ne katılacak.Etkinlik, Gölbaşı'nda Gölbaşı Çevre Referans Laboratuvarı'nda yapılacak.

İdris Güllüce'nin 1 Ekim programı!

İdris Güllüce' nin 1 Ekim programı yayınlandı .Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce İstanbul Sanayi Odası ( İSO ) Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı' na katılacak.

isris güllüce Haberi

isris güllüce

Bir vatandasın "Belediyede kaba davranışlara maruz kaldığını" belirtmesi üzerine ise Çetin'in yaklaşımı sert oldu: Sen ne hakla halka kötü davranıyorsun? 


İŞ İSTEYEN ANNENİN AĞIDI YANKILANDI 


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in her hafta düzenlediği Halk Günü yine is talepleriyle başladı. İs talebiyle karşılaşınca daha önce de aynı şeyleri söylediğini hatırlatan Başkan Çetin. "Elimden gelse bir tek kişiyi bile issiz bırakmam. 57 fabrika kapanmış. Adana teşvikte üvey evlat olmuş. Bu, merkezi iktidarın sorunu, belediyelerin değil ki" diye konuştu. "İçi yanan bir anneyim" diyerek sözlerine başlayan bir kadın. 

Şırnak'ta askerlik yaparken mayına basan oğlunun kollarının koptuğunu, gözlerinin görmediğini belirtti ve uzman çavuşluktan ayrılan diğer oğluna yalvararak iş istedi. Annenin ağıdı salonda duygusal anlar yaşattı. 


ÇÖZÜN SORUNU, UMUTLARLA OYNAMAYIN 


Orhan Kemal Merkezi'ndeki Halk Günü'nün atmosferini değiştiren annenin feryadı...