15 / 05 / 2024

ISS Temizlik

ISS Temizlik

ISS, dünyada 550 binden fazla Türkiye’de ise 30 bini aşkın çalışanıyla temizlikten güvenliğe, cateringten haşere kontrol ve bahçe bakım hizmetleri ile tesis yönetimi hizmetinin en iyi örneklerini sunuyor.

Özkaren İnşaat Reklam Promosyon Tekstil Nakliyat Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaren İnşaat Reklam Promosyon Tekstil Nakliyat Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karadağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Haziran'da kuruldu.

Çevre temizlik vergisinde son gün!

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti karşılığında, bu hizmetten faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödeniyor. 2014 yılına ait çevre temizlik vergisinde son gün bugün...

Çevre temizlik vergisi ödemeleri için son gün bugün!

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince; mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenmesi gereken vergiler arasında çevre temizlik vergisi de bulunuyor. 2014 yılına ait çevre temizlik vergisi ilk taksit ödemeleri için son gün bugün..

İşyeri çevre temizlik vergisi son ödeme günü!

Belediyelerin sunmuş olduğu temizlik hizmetinin karşılığında ödenen bu verginin mükellefi; işyeri, mesken ve diğer şekillerde kullanılan yapılar oluyor. Peki 2014 yılı işyeri çevre temizlik vergisi son ödeme günü yarın mı?

Çevre temizlik vergisi ödemeleri için son gün yarın!

Çöp vergisi olarak da bilinen çevre temizlik vergisi, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için belediyeye ödeniyor. 2014 yılı Çevre temizlik vergisi ödemeleri için son gün yarın...

Yakamoz Ulaştırma Sistemleri İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakamoz Ulaştırma Sistemleri İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aras, Melih Aras tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu.

Sipan İnşaat Devremülk Hastahane Güneş Enerjisi Otomotiv Turizm Gıda Güvenlik Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Sipan İnşaat Devremülk Hastahane Güneş Enerjisi Otomotiv Turizm Gıda Güvenlik Temizlik Limited Şirketi, Aynur Güler tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

Çiçek Yol Yapım İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Yol Yapım İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Çiçek tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mayıs'ta Ümraniye'de kuruldu.

Çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 3 gün!

Belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti karşılığında; bu hizmetten faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenen çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 3 gün bulunuyor...

Çevre temizlik vergisi ödeme! Son gün 2 Haziran!

Çevre temizlik vergisi, belediyenin temizlik hizmetleri karşılığı olarak, konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılardan yapılar için ödeniyor. Çevre temizlik vergisi ödemesi için son gün 2 Haziran!

Çevre temizlik vergisi mükellefiyeti ne zaman başlar?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, iş yeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar çevre temizlik vergisine tabi tutuluyor. Peki çevre temizlik vergisi mükellefiyeti ne zaman başlar?

Çevre temizlik vergisi tahakkuku!

Konutlara ait çevre temizlik vergisi, konutları kullananların su tüketim miktarı esas alınmak suretiyle su tüketim bedeli ile birlikte tarh ve tahakkuk ettiriliyor. İşte çevre temizlik vergisi tahakkuku..

Çevre temizlik vergisi mükellefi kimdir?

Çevre temizlik vergisi, belediyenin sunduğu temizlik hizmetlerinin karşılığında alınıyor. Belediye gelirleri kanunu gereğince Çevre temizlik vergisi, konut, işyeri ve diğer yapılardan alınıyor. Peki, çevre temizlik vergisi mükellefi kimdir?

ISS Temizlik Haberi

ISS Temizlik

Dünyanın lider entegre tesis yönetimi şirketi ISS, dünyada 550 binden fazla Türkiye’de ise 30 bini aşkın çalışanıyla temizlikten güvenliğe, cateringten haşere kontrol ve bahçe bakım hizmetleri ile tesis yönetimi hizmetinin en iyi örneklerini sunuyor. 2005 yılında Türkiye pazarına giriş yapan Danimarkalı şirket ISS, her geçen gün büyüyen hizmet alanıyla Türkiye’de birçok AVM’de hizmet veriyor.

Özellikle kış aylarına girdiğimiz bu dönemde ziyaretçi sayısı artan AVM’lerin temizliği de gittikçe zorlaşıyor. Türkiye’deki AVM’lerin temizliğinde büyük bir paya sahip olan ISS, bu zorluğun üstesinden profesyonel ekibiyle geliyor. 

Gezmek, alışveriş yapmak, yemek yemek, sinemaya gitmek gibi aktivitelerin gerçekleştirildiği AVM’ler havalar soğudukça daha da kalabalıklaşıyor. Haliyle bu çok katlı binaların temizliğinin de daha büyük bir titizlikle yapılması gerekiyor. Özellikle grip gibi bulaşıcı hastalıklarının etkisi dolayısıyla AVM’ler gibi...