05 / 05 / 2024

issiad IRES Gayrimenkul fuarında

issiad IRES Gayrimenkul fuarında

İstanbul Yolu Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD), TÜYAP Bursa Fuar Merkezinde 6-10 Nisan tarihleri arasında eş zamanlı olarak düzenlenen Bursa İnşaat ve IRES Gayrimenkul fuarlarını ziyaret etti.

IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nı 60 bin kişi ziyaret etti!

‘IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı’ sona erdi. 5 gün boyunca 23 ülkeden yaklaşık 60 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, gayrimenkul ve inşaat sektörünün iş hacmini ve satışlarını yükselterek, ülke ekonomisine büyük katkı sağladı.

Bursa'nın inşaat sektöründeki zenginliği sergilendi!

İstanbul Yolu Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD), TÜYAP Bursa Fuar Merkezinde 6-10 Nisan tarihleri arasında eş zamanlı olarak düzenlenen Bursa İnşaat ve IRES Gayrimenkul fuarlarını ziyaret etti.

Bursa'daki olumlu hava mobilya sektörüne de esecek!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TÜYAP Bursa Fuar Merkezi'nde düzenlenen 14. Uluslararası 'Bursa İnşaat 2016' ve 'IRES Gayrimenkul Fuarı'na giderek İnegöllü inşaat firmaları ve sektörün ileri gelen firmalarını ziyaret etti.

Bursa'daki inşaat fuarlarını ilk 2 günde 26 bin 500 kişi gezdi!

Bursa İnşaat 2016' ve 'IRES Gayrimenkul Fuarı' sektör profesyonellerini buluşturuyor. Fuar, ilk 2 günde adeta ziyaretçi akınına uğradı. Nitelikli alıcıların önemli yatırımlarla buluştuğu fuarı ilk 2 günde 26 bin 500 sektör profesyoneli ziyaret etti.

IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nda 1 milyar dolar ciro sağlanacak!

IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı ve Bursa İnşaat 2016 Fuarı kapılarını açtı. 10 Nisan 2016 tarihlerine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuarlar ile milyonlarca dolarlık gayrimenkul projeleri dünyaya pazarlanacak.

Bursa'da gayrimenkul ve inşaat fuarları açıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen "IRES Bursa Gayrimenkul" ve "Bursa İnşaat 2016" fuarları kapılarını açtı.

DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından olan ve gerçekleştirdiği projelerle isminden söz ettiren DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılar ile buluştu.

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı gerçekleşti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) liderliğinde 14. kez kapılarını açmaya hazırlanan 'Bursa İnşaat Fuarı' ile ilk kez düzenlenen 'IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın lansmanı sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı 6-10 Nisan'da!

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım ve Finansman Fuarı 6 - 10 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

issiad IRES Gayrimenkul fuarında Haberi

issiad IRES Gayrimenkul fuarında

İstanbul Yolu Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD), TÜYAP Bursa Fuar Merkezinde 6-10 Nisan tarihleri arasında eş zamanlı olarak düzenlenen Bursa İnşaat ve IRES Gayrimenkul fuarlarını ziyaret etti. İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz eş zamanlı gerçekleştirilen iki fuarın Bursa'nın inşaat sektöründeki zenginliğini sergilediğini kaydetti. Projelerin görücüye çıktığı stantlara katılımcıların yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Altınöz "Burada birbirinden önemli projelere imza atan iş adamlarımızla yaptığımız görüşmelerde bölgemizin potansiyelinin farkında olduğu izlenimini aldık. Kısa bir süre sonra Bursa'nın Avrupa'ya açılan kapısı olacak olan İstanbul Caddesi, kalite standartları yüksek, güvenliği üst seviyede ve modern iş yerleri ve konut projeleriyle gelecek yıl gerçekleştirilecek fuarın yıldızı olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 


EL ELE VEREREK 


Başkan Yakup Altınöz İSSİAD'ın da her geçen gün gücüne güç kattığını belirterek "Kısa...