27 / 04 / 2024

İstanbul 1-2 bölge mezarlıkları bakım onarım işi

İstanbul 1-2 bölge mezarlıkları bakım onarım işi

İstanbul 1-2 bölge mezarlıkları bakım onarım ve çevre düzenleme işi ihalesi ihale edilecek. İhale 13 Şubat 2014 tarihinde saat 11:00'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek...

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 44 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 7 ilçesindeki 44 adet gayrimenkulü kiraya vereceğini ilan etti. İhale açık teklif usulü ile 17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacak.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdü!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Mayıs 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayi üretiminin yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdüğü belirlendi. İşte raporda yer verilen tüm veriler...

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor! Vergi ve harçtan muaf yatırım imkanı

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor. Gayrimenkullerin aylık kira bedelleri 20 lira ile 60 bin lira arasında değişiklik gösteriyor....

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Denizli Kayaköy Bozburun 2. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 2. Bölge projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

İstanbul 1-2 bölge mezarlıkları bakım onarım işi Haberi

İstanbul 1-2 bölge mezarlıkları bakım onarım işi


İstanbul 1-2 bölge mezarlıkları bakım onarım ve çevre düzenleme işi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası İhale İşleri Müdürlüğü M.Nesihi Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 Merter adresinde ihale edilecek. İhale tarihi 13 Şubat 2014 olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için