07 / 05 / 2024

İstanbul 2015 kongre merkezi

İstanbul 2015 kongre merkezi

İstanbul, sektörde pazarın yüzde 25'ni elinde bulunduran ABD'deki kongreleri almak istiyor. İstanbul, dünyanın kongre merkezi olma yolunda ilerliyor. İstanbul'da 2016 ile 2017 yılı için 35 kongrenin yapılması kesinleşti.

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 24 Mart'ta başlıyor!

24 Mart'ta başlayan 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı, Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi Kongre Salonu'nda gerçekleşecek.

TOKİ, Akıllı Şehir Fuarı'nda yer alacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 1-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek Smart City Expo İstanbul (İstanbul Akıllı Şehir Kongre ve Fuarı)fuarında yer alacak.

Business İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak!

SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenecek olan Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği ile Business İstanbul 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak.

AKATED Uluslararası No Digİstanbul 2015 Konferansı 28-30 Eylül'de!

Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği (AKATED) Uluslararası No Digİstanbul 2015 Konferansı tarafından 28-30 Eylül 2015 tarihleri arasında WOW İstanbul Convention Center’da düzenleniyor.

Hasan Rahvalı: Barış süreci, orta gelir tuzağının aşılmasına yardım edecek!

Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı açıklamalarda bulundu.

ThyssenKrupp Asansör yeni sistemi TWIN'i tanıttı!

ThyssenKrupp Asansör Türkiye, TWIN adı verilen asansör sistemini Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2015'te tanıttı. TWIN, aynı asansör kuyusu içinde birbirinden bağımsız olarak çalışan iki asansör kabininden oluşuyor.

Hasan Rahvalı: İnşaat sektörünün istihdama katkısı büyük!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katıldı..

Baumit 38. Yapı Fuarı'nda dış cephelere özel ürünler sunacak!

Baumit, 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2015’de Baumit Design Life konsepti ile özellikle dış cephelere özel ürünlerini ön plana çıkarıyor.

Dünya Kadastro Zirvesi bugün başlıyor!

Ülkelerin, harita-kadastro ve coğrafi bilgi teknoloji sektörleri, uzman ve yöneticileri bir ilki gerçekleştirip, "Dünyamızın Kadastrosunu Yapalım" teması ile 20-24 Nisan arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde bir araya geliyor.

Dünyanın kadastrosu İstanbul’da toplanıyor

Ülkelerin, harita - kadastro ve coğrafi bilgi teknoloji sektörleri, uzman ve yöneticileri bir ilki gerçekleştirip, 24 Nisan’a kadar İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde bir araya geliyor.

Etiler metrosu yarın açılacak!

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Levent – Hisarüstü bağlantısını sağlayacak mini metronun Pazar günü açılacağını söyledi.

Belediyeler hisseli arsa satışları için uygulama yapmalı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek "Dünya Kadastro Kongresi" nin tanıtım toplantısına katıldı. Güllüce hisseli arsa sorunu hakkında konuştu..

Dünya Kadastro Zirvesi Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, dünyada ilk defa yapılacak olan “Dünya Kadastro Zirvesi”ni 20-24 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlemeye hazırlanıyor.

İstanbul 2015 kongre merkezi Haberi

İstanbul 2015 kongre merkezi

İstanbul'un kongre hedefi büyüyor. İstanbul'da 2016 ile 2017 yılı için 35 kongrenin yapılmasının kesinleştiğini, etkinlik tarihi yakınlaştıkça bu sayıların değişebileceğini dile getiren Yavuz, marka değeri yüksek, tarihi ve kültürüyle doğal bir cazibeye sahip İstanbul'un imajının çok iyi olduğunu, kentin kongre turizminde avantajlarının bulunduğunu vurguladı. 


Dünyanın kongre merkezi olma yolunda ilerleyen ve büyük organizasyonlarda dünya birinciliğini 3 yıldır kaptırmayan İstanbul, sektörde pazarın yüzde 25'ni elinde bulunduran Amerika'daki kongreleri almak için atağa geçmeye hazırlanıyor. 


İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) Genel Müdürü Özgül Özkan Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kongre turizminin hem keyifli hem de çok gelir getiren bir iş olduğunu söyledi. Dünyadaki insan hareketliliğinin yaklaşık üçte birini, kongre ve toplantı amaçlı dolaşan insanlarından oluştuğunu belirten Yavuz, kongre turizminin kentlerin ekonomisinde önemli yer...