02 / 05 / 2024

istanbul 2015 projeleri

istanbul 2015 projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Kadir Topbaş, Şile'de Yeryüzü Doğal Ürünler Pazarı'nı ziyaret etti. İstanbul'da 6 farklı noktada otogar yapılacağını belirtti.

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştiriyor!

Türkiye'nin çehresi İstanbul'un dev projeleriyle değişiyor. Ulaştırma Bakanlığı, son 13 yılda 260 milyar liranın üzerindeki yatırımla, Marmaray, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Treni gibi büyük projeleri hayata geçiriyor.

Başkan Topbaş’tan gündeme dair önemli açıklamalar!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro İnşaatı’nda incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın mensuplarının İstanbul gündemiyle ilgili sorularını cevaplandırdı. İşte Başkan Topbaş’ın gündeme dair önemli açıklamalar

İstanbul'da yerinde dönüşümle yaşanabilir kentler!

Belediye başkanları ve yerel yönetim temsilcileri, Bayrampaşa' daki Kentsel Dönüşüm toplantısında buluştu. Başkanlar, kendi ilçelerindeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili maketler üzerinde bilgiler verdiler.

İstanbul, BM'nin bölgesel merkezlerinden biri olma yolunda!

Ekonomisi, nüfusu, coğrafi konumu ve merkezi ulaşım ağı dolayısıyla İstanbul, uluslararası şirketlerin yanı sıra uluslararası kuruluşların da bölgesel üssü haline gelirken, BM de İstanbul'daki bölgesel ofislerinin sayısını artırıyor.

Boğaz'a 4 teknepark daha geliyor!

İSPARK, İstinye ve Tarabya’nın ardından Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye de marina yapmaya hazırlanıyor. 4 tekne park projesinin de 2015 yılı içinde hizmete girmesi planlanıyor.

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

TOKİ İstanbul 2022 projeleri nerede? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022?

TOKİ’den ucuz konut almayı isteyenler, geçenlerde açıklanan sosyal konut projelerine dair detayları araştırmaya devam ediyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ İstanbul 2022 projeleri için tarih açıklandı! Tam 6.920 yeni konut geliyor! İlçe ilçe proje listesi! Hemen bakın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. Projeler kapsamında 6.920 konut inşa edilecek. İşte detaylar...

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

İstanbul konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul konut projeleri 2021...

TOKİ 100 bin konut İstanbul 2020 projeleri!

TOKİ 100 bin konut İstanbul 2020 projelerinin hangi ilçelerde olacağı belli oldu. İstanbul TOKİ projelerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alacak.

TOKİ İstanbul 2020 projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ'nin 100 bin sosyal konut kampanyasında en büyük pay İstanbul'a ayrıldı. İstanbul'da 2020 yılında tam 10 bin sosyal konut projesi inşa edilecek. Dar gelirlilere özel satışa çıkarılacak konutlar hangi ilçelerde yer alacak. İşte detayları...

TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

TOKİ İstanbul'da tam 6 bin 300 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede? TOKİ İstanbul 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ İstanbul 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

Soho House İstanbul 2015’in En iyi Şehir Oteli seçildi!

Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.

Nef'in İstanbul'daki projeleri 4 ilde satışa çıktı!

NEF, İstanbul dışından gelen taleplere daha hızlı ve kaliteli cevap verebilmek için proje tanıtım ve satış hizmeti için lokal iş ortaklarıyla çalışmaya başladı.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015’te görücüye çıkıyor!

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

istanbul 2015 projeleri Haberi

istanbul 2015 projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Şile'de Yeryüzü Doğal Ürünler Pazarı'nı ziyaret etti. İstanbul'da 6 farklı noktada otogar yapılacağını belirten Kadir Topbaş, şunları söyledi: “Otogarların sistemleri değiştirilir hale geldi. Alibeyköy'de şu anda bir cep otogarı yaptık. Şehir merkezinde kalan Bayrampaşa'daki otogar gelecekteki işlevini yitirecek. Daha lokal, daha küçük, 6 bölgede parçalamak üzereyiz. Buna göre çalışma yapıyoruz. Mevcut Bayrampaşa'daki otogarı da üstünü tamamen yeşil park haline getirmeyi, alt katlarını otopark yapmayı düşünüyoruz. Bu otogarların da 2016, 2017 gibi tamamlanmasını hedefliyoruz. 2017 gibi de bu otogarlar devreye...