06 / 07 / 2024

İstanbul 2020 Olimpiyatları adaylık statüsü

İstanbul 2020 Olimpiyatları adaylık statüsü

Bakan Kılıç: İstanbul bunu hak ediyor. İstanbul daha fazlasını da hak ediyor. Aynı anda iki kıtada olimpiyat vadeden tek şehir İstanbul

Selvi Park Evleri satışta: Yeni proje!

İstanbul 2020 Şirketi güvencesiyle Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi'nde inşa edilen 586 adet dairenin yer aldığı dev projede satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Kiler GYO Esenyurt Lojistik Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Esenyurt İlçesi Zafer Mahallesi Kiler Lojistik Merkezi'nde Bulunan 12 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO Referans Kartal Panorada 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 Ada 184 Parsel ve 11466 Ada 105 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Panorada Projesine ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Referans Kartal Towers 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11441 Ada 70 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Towers Projesindeki taşınmazlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Kanlıca arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Kanlıca Mahallesinde yer alan 2 adet arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı İstanbul 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

İstmarina 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "İstmarina" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Tual Adalar 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "Tual Adalar" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Kemerburgaz parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesinde yer alan 16 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Dursunköy Mahallesinde yer alan 64 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Firuzköy parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesinde yer alan 67 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesinde yer alan 1 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Teşvikiye projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul 2020 Olimpiyatları adaylık statüsü Haberi

İstanbul 2020 Olimpiyatları adaylık statüsü

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul'un 2020 Olimpiyatları'na adaylık statüsü kazanması ile ilgili ''İstanbul bunu hak ediyor. İstanbul daha fazlasını da hak ediyor. Aynı anda iki kıtada olimpiyat vadeden tek şehir İstanbul'' dedi. 

Bakan Kılıç, Kanada'da yapılan 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlar adaylık elemelerini gece geç saatlere kadar dakika dakika takip etti. 

Kararın ardından AA'ya açıklama yapan Kılıç, ''İstanbul bunu hak ediyor. İstanbul daha fazlasını da hak ediyor. Aynı anda iki kıtada olimpiyat vadeden tek şehir İstanbul. Bu seçim nedeniyle haklı bir gururumuz var. Aynı anda hem Asya'da hem Avrupa'da olimpiyat yapmayı vadettik. Bu vadimizin gerçekçi ve haklı bulunduğu anlaşılıyor. Dokuz aydan bu yana geceli-gündüzlü çalışmalarla bu sürece büyük katkılar sunan Türk heyetini ve süreçteki bütün çalışma arkadaşlarımı kutluyorum.''...