02 / 05 / 2024

istanbul 2020 toki

istanbul 2020 toki

TOKİ Başkanı Karabel: "İstanbul'un Avrupa yakasındaki Olimpiyat Köyü'nü, basın köyü dahil hepsini biz yapacağız. 8 bin 500 sporcunun kalacağı, yatak kapasiteli tesisleri yapacağız" dedi...

İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından, "İstanbul'da TOKİ'yi başarılı buluyorsunuz KİPTAŞ'ı mı?" sorusunu sordu, vatandaşlar da yanıtladı. Peki İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? İşte o yanıtlar...

İstanbul Tuzla TOKİ kura çekimi ne zaman? İlk evim TOKİ İstanbul kura ne zaman?

TOKİ kura tarihleri merakla araştırılıyor. Özellikle TOKİ İstanbul kura tarihleri gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

İstanbul Sancaktepe TOKİ 2022 projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yeni konut projesini açıkladı. Peki yeni projenin detayları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Torunlar GYO Nish İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Nish İstanbul projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Büyükyalı İstanbul 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Metropol İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Metropol İstanbul" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Cer İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bulvar İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bulvar İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bahçetepe İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçetepe İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avangart İstanbul) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. 

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

istanbul 2020 toki Haberi

istanbul 2020 toki

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, İstanbul'un 2020 Olimpiyatları'nı alması halinde olimpiyat köyü başta olmak üzere gerekli tesislerin TOKİ tarafından yapacağını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan liderliğindeki kafileyle İstanbul 2020'nin teknik sunumu için İsviçre'nin Lozan kentinde bulunan TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2020 Olimpiyatları için aday üç kentinden şansının bulunduğuna işaret etti.

Adaylık yarışının 7 Eylül'de Buenos Aires'te sonuçlanacağını anımsatan Karabel, son görüşmenin orada yapılacağını belirtti.

Karabel, "Eğer olimpiyat düzenleme bizde kalırsa tüm inşa faaliyetleri TOKİ kanalıyla gerçekleştirecek. Türkiye'nin bir avantajı var, TOKİ'nin hızlı organize ve mobilize olma kabiliyeti. Son on senede bunu da bir şekilde kanıtlamış olması bizim için bir avantaj" dedi.

Ülkelerin olimpiyatı aldığı zaman TOKİ muadili bir kuruluş kurup inşa faaliyetlerini gerçekleştirdiklerine dikkati çaken Karabel, kendilerinin son...