05 / 05 / 2024

İstanbul 216 kentsel dönüşüm

İstanbul 216 kentsel dönüşüm

Baysaş kentsel dönüşümün sürdüğü Kadıköy Fikirtepe'de İstanbul 216 projesine başlıyor. İstanbul 216 projesi için dün itibarıyla ön talep toplamaya başlandı. Projede 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Vasip Şahin: Esenler kentsel dönüşümde örnek!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları" kapsamında Esenler halkı ile bir araya geldi.Şahin, Esenler'in, İstanbul'un kentsel dönüşüm açısından en başarılı örneklerinden biri olduğunu belirtti.

İstanbul 216 Konutları 1. Etap'ta tapular teslim ediliyor!

Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın ev sahipliğinde, İstanbul 216 Konutları 1. Etap projesinde 300 hak sahibi ile bir araya gelindi. İstanbul 216 Konutları’nda gelinen son nokta hakkında bilgi verdi.

İstanbul 216’nın 2. etabı satışta!

İstanbul’un kentsel dönüşüm konusundaki pilot bölgesi Fikirtepe’de Baysaş İnşaat inşaat tarafından inşa edilen İstanbul 216 projesinin 2’nci etabı satışa çıktı. Baysaş İnşaat, 2’nci etap için yüzde 25 oranında ön talep topladı.

İstanbul 216’nın 2. etabı satışa çıkıyor!

Fikirtepe’de yükselen kentsel dönüşüm projesi İstanbul 216’nın 2’nci etabı satışa çıkıyor. Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 29 Nisan 2016 Cuma günü düzenlenecek.

İstanbul'da kentsel dönüşüm master planla yapılmalı!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, artık kentsel dönüşümde yeni bir sayfanın açılması gerektiğini belirtti. Kurum, "İstanbul'da kentsel dönüşüm uygulamalarının bir master plan çerçevesinde devam etmeli." dedi.

Şemsettin Aydın, İstanbul 216'yı ve Fikrtepe'yi değerlendirdi!

Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, Fikirtepe’de yükselen İstanbul 216 projesi ve bölgedeki son durum hakkındaki gelişmeleri değerlendirdi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar?

Kentsel dönüşümde, riskli binası yıkılan kimseler, Bakanlık tarafından sunulan kira yardımlarından faydalanabiliyor. Peki, 2016 yılında kira yardımları ne kadar oldu? İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar?

İstanbul’un kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığına aday Atilla Üstündağ, Türkiye’yi kalkındıracak projelere gerçekçi eleştirilere katkı sunacaklarını söyledi. Üstündağ, “İstanbul’un kentsel dönüşüm ve trafik sorununu kurumlarla buluşup çözeceğiz” dedi.

Baysaş İnşaat İstanbul 216'da yüzde 15'e varan indirim!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesinde yılın son indirimi. 36 ay sıfır faizle ve peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirimle konut satışı yapılan projede fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor.

Eric Adams, İstanbul 216 projesini ziyarete geliyor!

Kentsel dönüşümün dünyadaki en büyük örneklerinden biri olan Brooklyn’in Belediye Başkanı Eric Adams, Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe’de inşaatı devam eden İstanbul 216 projesini ziyarete geliyor.

İstanbul Yolu Kentsel Dönüşüm Projesi için adım atıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan İstanbul yolu kentsel dönüşüm projesi için ilk somut adım atıldı ve yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerindeki 61 binanın yüzde 90’ı kamulaştırıldı.

Kentsel dönüşüm İstanbul'a katkı sağlamıyor mu?

AE Mimarlık Yönetim Kumlu Başkanı Mimar Alamet Erkurtoğlu, kentsel dönüşümün İstanbul'un kentsel dokusuna hiçbir katksı olmadığına dair açıklamalarda bulundu.

Yanlış yapılan kentsel dönüşüm İstanbul'a zarar veriyor!

Son 2 yılda gerçekleştirdiği yaklaşık 300 kentsel dönüşüm projesiyle dikkat çeken AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşümün İstanbul'un kentsel dokusuna hiçbir katkısının olmadığını söyledi.

İstanbul 216 kentsel dönüşüm Haberi

İstanbul 216 kentsel dönüşüm


Baysaş, Fikirtepe de İstanbul 216 projesine start verdi. Proje, 8 katlı bir baza üzerinde zemin + 24 kat, 3 blok olarak tasarlandı. Projede, büyüklükleri 52 metrekare ila 157 metrekare arasında değişen 1 + 1, 2 + 1 ve 3+1 olmak üzere toplam 541 konut yer alacak. Baysaş Başkam Şemsettin Aydın, İstanbul 216'nın Fikirtepe'nin balkonu' olarak tanımlanabileceğini ifade ederek, "Projemiz şehir, deniz ve adalar manzarasına sahip olacak" dedi. 


Tel: 0216 470 55 75

Web:...