17 / 05 / 2024

istanbul 7. Uluslararası Güneş Enerjisi Fuarı ne zaman bitecek

istanbul 7. Uluslararası Güneş Enerjisi Fuarı ne zaman bitecek

7. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı İstanbul'da açıldı. Fuara Almanya, Çin, İtalya ve Güney Kore'nin de aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 200'ü aşkın firma temsilcisi katıldı...

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023'de!

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023 tarihleri arasında Tel Aviv-İsrail'de gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.Rahman A.A.A. tarafından kuruldu.

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İstanbul 7.5 şiddetindeki depreme hazır mı?

"İstanbul’da olası bir depreme hazır mıyız? Lojistik altyapısı yeterli mi? Ne kadar hasar ile karşılaşılır? Öncelikli eylem planımız hazırlandı mı?" İşte bu soruların yanıtları...

İstanbul 7.5 büyüklüğündeki depreme hazır mı?

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen depremin ardından, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğu gerçeği ve büyük İstanbul depremi tekrar gündeme geldi. Peki İstanbul beklenen büyük depreme hazır mı?

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor!

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor. Kahvaltı etkinliği 07 Nisan Cumartesi gunu Saat 11.00'da, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

İstanbul'da Uluslararası Gençlik Merkezi inşa edilecek!

İBB Geçlik Meclisi, BM Habitat ile Dünya Yerel Gençlik Meclisleri Birliği kuracak. Dünya gençliği yürütülecek ortak projeler için İstanbul'da buluşacak. 

İstanbul’da Uluslararası Finans Merkezi’ni güçlendirmek için 6 yeni bölge!

İstanbul’da Uluslararası Finans Merkezi’ni güçlendirmek amacıyla 6 yeni bölge oluşturuluyor. Türkiye’yi finansta merkez haline getirecek proje kapsamında, sahada detaylı araştırma yapılacak.

Etiyopya Addis Build İnşaat Fuarı'nda Türk rüzgarı!

Etiyopya’da başlayan ve ülkenin en büyük inşaat fuarı olma özelliği taşıyan 7. Uluslararası Addis Build Uluslararası İnşaat, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na Türk yatırımcılar büyük ilgi gösterdi.

İstanbul Finans Zirvesi 6-7 Eylül'de gerçekleştirilecek!

İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 6-7 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

7. Uluslararası beton tasarım yarışması sonuçlandı!

7. Uluslararası Beton Tasanm Yarışması'nı galipleri belli oidu Betonart tarafından düzenlenen Yedinci Uluslararası Beton Tasanm Yanşması'nda kazananlar belli oldu.

7. Uluslararası Beton Tasarım Yarışması’nın sonuçları açıklandı!

Bu sene Metamorfoz temasıyla düzenlenen Yedinci Uluslararası Beton Tasarım Yarışması; mimarlık, tasarım ve mühendislik öğrencilerinden, betonun Metamorfoz kavramına yönelik potansiyel özelliklerini keşfetmelerini ve irdelemelerini istedi.

7. Uluslararası Enerji ve İklim Forumu gerçekleşti!

Sabancı Üniversitesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Enerji ve İklim Forumu'nda konuşan Güler Sabancı, iklim sorunları ile mücadelede konusunda önceliğin enerji sektörünün dönüşümü olduğunu ifade etti.

istanbul 7. Uluslararası Güneş Enerjisi Fuarı ne zaman bitecek Haberi

istanbul 7. Uluslararası Güneş Enerjisi Fuarı ne zaman bitecek


Fuara Almanya, Çin, İtalya ve Güney Kore'nin de aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 200'ü aşkın firma temsilcisi katıldı.


7. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı İstanbul'da açıldı.


İstanbul Fuar Merkezinde 10-12 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara Almanya, Çin, İtalya ve Güney Kore'nin de aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 200'ü aşkın firma temsilcisi katıldı.  


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen, fuarın açılışında, dünyada ve Türkiye'de güneş enerjisi sektörünün her geçen gün büyüdüğünü ve Türkiye'nin de bu gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi.  


Güneş enerjisiyle ilgili sempozyum ve konferansların düzenleneceği fuarda, yeni ürünlerin tanıtımı yapılacak.  


Fuarda ilk gün güneş enerjisinde fotovoltaik sistemler, hücre ve panel üretiminin yanı sıra sektörün geleceğine yönelik değerlendirmelerin yapılacağı oturumlar gerçekleştirilecek. Fuarın ikinci gününde düzenlenecek panelde, güneş...