01 / 05 / 2024

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ

İstanbul'a uygulanan kent süsleme çalışmalarının bedelinin 450 milyon lirayı bulduğu belirtildi...

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

Çatalca Ferhatpaşa ve Muratbey Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Ferhatpaşa ve Muratbey Mahallerinin Bir Bölümüne İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave+Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mercedes-Benz A ve B serisinin üretimini durduruyor! Peki yerlerine hangi yeni modeller gelecek?

Mercedes-Benz yeni aldığı karar doğrultusunda 2026 yılında A ve B Serisini üretmeyi bırakacak. Peki yerlerine hangi yeni modeller gelecek? İşte detaylar...

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Şan tarafından kuruldu.

1 kilo çay, salça ve peynir öyle bir fiyata indi ki...İndirimi duyanlar Tarım Kredi'ye koştu! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. 1 kiloluk çay, salça ve peynir öyle bir fiyata indi ki... İndirimi duyanlar Tarım Kredi'ye koştu! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nader N.G. Alagha tarafından kuruldu.

A101'de Peros yumuşatıcı, ketçap, mayonez, salça, ve çaya yüzde 30'a varan indirim! İşte 5 Aralık 2022 fiyat listesi

A101 Market 3-9 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Peros yumuşatıcı, ketçap, mayonez, salça, ve çaya yüzde 30'a varan indirimler dikkat çekti. Peki A101'de bu ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte 5 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kemerburgaz Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 21.10.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı?

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı? bu ve buna benzer sorular son zamanda artan trafik kazaları ile sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Haberi

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ
İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Eyüp Karahan, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mevcut yeşil alanların bakımından yeni yeşil alanların yapılmasına kadar yılda 450 milyon liralık bütçe kullanıyor"...