23 / 07 / 2024

Istanbul Airport

Istanbul Airport

Kasım 2007'den beri hizmette olan Holiday Inn Istanbul Airport, altyapısını ve iç dekorunu yeniledi

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Yotel İstanbul Airport 30 Mart'ta açılacak!

İstanbul Havalimanı içinde yer alan 451 odalı otel olan Yotel İstanbul Airport, kapılarını 30 Mart'ta açacak…

İstanbul Airport: İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " oldu. Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğine sahip olan İstanbul Airport bugün hizmete açıldı. Dev havalimanında ilk uçuş 31 Ekim'de yapılacak...

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

İstanbul Airport City nedir? İçinde neler olacak?

İstanbul Yeni Havalimanı güneyinde 10,5 milyon metrekarelik alanda kurulan İstanbul Airport City projesi nedir? İçinde neler olacak? İstanbul Airport City'e nasıl gidilecek? İşte cevaplar...

İstanbul Airport City projesinde neler olacak?

Yeni iş ve yaşam merkezinin olacağı İstanbul Airport City projesi Cengiz, MAPA, Limak, Kolin ve Kalyon ortaklığındaki İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Airport City projesinde neler olacak?

İstanbul Airport City Projesi!

3. Havalimanı bölgesinde yapılacak olan İstanbul Airport City projesinde ofis, AVM, sağlık merkezleri ve oteller olacak...

İstanbul Airport City yabancıların dikkatini Türkiye'ye çekecek!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ İcra Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, İstanbul Yeni Havalimanı projesi içinde yer alacak İstanbul Airport City'yi, uluslararası gayrimenkul yatırımcıları ve gayrimenkul piyasasının dikkatini tekrardan Türkiye'ye çekecek önemli bir proje olduğunu ifade etti.

İstanbul Grand Airport'un acı günü: Fikret Kefa Akçayoğlu vefat etti!

İstanbul Grand Airport, Havalimanları Adi Ort. Tic. İşletmesi CEO'su Yusuf Akçayoğlu'nun annesi Fikret Kefa Akçayoğlu hayatını kaybetti. İGA taziye ilanı yayınlattı.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Temel ve Dede Temel ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Hilton Garden Inn hizmet vermeye başladı!

Dünya genelinde 600’den fazla otelden oluşan portföyüne Hilton Garden Inn Istanbul Airport’u ekledi. Hilton Garden Inn Istanbul Airport İstanbul Yenibosna’da hizmet vermeye başladı.

Hilton Garden İnn İstanbul Airport Yenibosna'da açıldı!

Hilton Worldwide’ın ekonomik üst kalite segmentinin ödüllü markası Hilton Garden Inn, dünya genelinde 600’den fazla otelden oluşan portföyüne Hilton Garden Inn Istanbul Airport’u ekledi.

Uygar Cengel Holiday İnn İstanbul Airport Genel Müdürü oldu!

Holiday Inn İstanbul Airport Genel Müdürlüğü Görevine, sektörün tecrübeli isimlerinden Uygar Cengel getirildi. Uygar Cengel, Holiday Inn İstanbul Airport’da görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Istanbul Airport Haberi

Istanbul Airport

Holiday Inn Istanbul Airport, yaklaşık bir ay süren yenileme çalışmaları sonunda 15 Ekim itibariyle çok daha konforlu ve çekici halde hizmet vermeye başlayacak.

Elegant ve rahat bir atmosferin, kusursuz servis kalitesi ile buluştuğu, Holiday Inn İstanbul Airport, konforlu odaları, uluslararası ve yerel lezzetler sunan restoranları, son teknoloji donanımlı toplantı salonları ve ruhunuzu dinlendiren Mandala Spa'da, iş adamalarının aradığı tüm gereksinimleri sunuyor. Business standartların en üst düzeyde tutulduğu otel, şehir ve  iş merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Holiday Inn Istanbul Airport, toplam 330 odadan oluşmakta. Holiday Inn Istanbul Airport, ileri teknoloji ve yüksek standartlara sahip, farklı ebatlarda bölünebilen 5 Turkuaz Toplantı salonu; 2 boardroom'u, tam donanımlı iş merkezi ve ikiye bölünebilen İstanbul Balo Salonu ile 10 kişiden 1200 kişiye kadar davet...