29 / 04 / 2024

istanbul akıllı bisiklet uygulaması

istanbul akıllı bisiklet uygulaması

İstanbul'da "Akıllı Bisiklet" uygulamasını pilot olarak "Kadıköy-Kartal" sahil yolunda hayata geçiren İSPARK, Avrupa Yakası'nda da Florya-Yeşilköy hattını Nisan'da açacak.

A101 16 Şubat kataloğunu yayınladı! Volta Elektrikli Bisiklet, akıllı telefon, SmartTV...16 Şubat 2023 fiyat listesi...

A101 Market'in 16 Şubat 2023 indirimli Aldın Aldın kataloğu açıklandı. A101'de bir birinden eşsiz ürün indirimli fiyatlarla satılıyor. Katalogda Volta Elektrikli Bisiklet, akıllı telefon, SmartTV gibi ürünler yer aldı. İşte A101 kataloğu 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Akıllı Şehirler Kongresi’nde Kanal İstanbul polemiği yaşandı!

Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi’nde Kanal İstanbul polemiği yaşandı. Kongrede Kanal İstanbul projesinin konuşulmasına tepki gösteren Ekrem İmamoğlu, Tunç Soyer ve Mansur Yavaş kongreden konuşma yapmadan ayrıldı…

Akıllı şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada!

Şehirlerin yaşabilirliğini artırmak, sevilen ve yaşanır şehirler inşa etmek akıllı şehir projeleri ile mümkün. İstanbul, en akıllı 180 şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada.. 

Büyükyalı İstanbul akıllı ev çözümleri ile dikkat çekiyor!

Konsepti, kalite ve tasarımının yanı sıra akıllı ev sistemleriyle de dikkat çeken Büyükyalı İstanbul'da daire sakinleri akıllı telefon ve tabletleriyle evlerine dışarıdan müdahale edebiliyor..

İstanbul Yeni Havalimanı ile dünya daha akıllı!

350 noktasına yolcu taşıyacak olan İstanbul Yeni Havalimanı dünyanın bu boyuttaki ilk dijital ve akıllı havalimanı olma özelliğine sahip.  İstanbul Yeni Havalimanı’nın 29 Ekim 2018 tarihinde hizmete açılması planlanıyor.

İstanbul dünyanın en akıllı şehirlerinden biri olacak!

İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ (İSBAK) Genel Müdürü Alyürük: "İstanbul gelecekte dünyanın en akıllı şehirlerden biri olmaya hazırlanıyor" dedi.

Akıllı şehirlerin geleceği İstanbul’da konuşuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, günümüzün akıllı şehirlerini geleceğe taşıyan dünyanın öncü kurum, kuruluş ve uzmanlarını bir araya getiren World Cities Expo İstanbul’17 başladı.

Akıllı Şehircilik Fuarı bugün başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bugün başlayan Akıllı Şehircilik Fuarı’nda İspanya Eski Başbakanı Zapetero’ya .istanbul ve .ist alan adlarını hediye etti.

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Kentsel dönüşüm akıllı şehirler için bir fırsat!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Haliç Kongre Merkezi'ndeki "4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı"nın (ICSG Istanbul 2016) açılışında, ülkelerin kendilerini yenileme arayışına girdiğini söyledi.

İstanbul 'akıllı şehir' olarak yönetilecek!

İstanbul'un 'akıllı şehir' olarak yönetilmesi için yürütülen çalışmalar hız kazandı. Önümüzdeki günlerde çıkılacak ihale ile dev projenin altyapısı oluşturulacak.

İstanbul Akıllı Şehir projesi için işbirliği protokolü imzalandı!

İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri A.Ş. (İSBAK) ile STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. arasında 14 Ocak 2016 tarihinde “İstanbul Akıllı Şehir” projesi için işbirliği protokolü imzalandı.

İstanbul'da akıllı ev dönemi başlıyor!

İstanbul'un "Akıllı kent" olması için önemli bir adım atıldı. Başakşehir'de yapılan evlerin altyapısı, belediyenin başlattığı ve yeni binalarda zorunlu hale getirdiği "Akıllı Ev Projesi" doğrultusunda inşa ediliyor.

istanbul akıllı bisiklet uygulaması Haberi

istanbul akıllı bisiklet uygulaması

 İstanbul'da "Akıllı Bisiklet" uygulamasını pilot olarak Kadıköy-Kartal sahil yolunda hayata geçiren İSPARK, Avrupa Yakası'nda da Florya-Yeşilköy hattını nisanda hizmete alacak.


İSPARK'tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla sağlıklı yaşama ve çevre bilincine destek olmak amacıyla başlatılan "Akıllı Bisiklet" uygulamasının yoğun ilgi görmesi üzerine yaygınlaşması için harekete geçildi.


Trafik yoğunluğunun her geçen gün artığı İstanbul'da "Akıllı Bisiklet" uygulamasını pilot olarak Kadıköy-Kartal sahil yolunda hayata geçiren İSPARK, Avrupa Yakası'nda da Florya-Yeşilköy hattını, nisanda hizmete açacak. Bu hattın uzunluğu yaklaşık 6 kilometre olacak, 5 durak ve 60 bisiklet bulunacak.


Fizibilite çalışmaları devam eden Avcılar-Sahil ve Kartal-Pendik hatlarının da hizmete alınmasıyla İSPARK, İstanbul'da vatandaşlara 350 bisiklet ile hizmet verecek.


Anadolu Yakası'nda Bostancı-Kartal hattına ilave olarak Maltepe dolgu alanında 3 yeni durak hizmete açılarak, Kadıköy-Kartal arasındaki bisiklet...