05 / 05 / 2024

istanbul aktarma istasyonları

istanbul aktarma istasyonları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun mimari, ulaşım ve peyzaj projelerinin hazırlanması için ihaleye çıkacak.

İstanbul'a 24 aktarma istasyonu yapılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun projelendirme çalışmalarını başlattı.Mimari, ulaşım ve peysaj projelerinin hazırlanması için 5 ve 6 Mayıs'ta ihale düzenlenecek.

İstanbul metro istasyonlarındaki alanlar kiraya verilecek!

İstanbul'da yer alan metrolarda bulunan ticari alanlar ihaleyle kiraya verilecek. İlk ihale 4 Ağustos'ta yapılacak.

İstanbul'da inşaatı devam eden 17 metro hattı ve istasyonları!

Ev fiyatlarını doğrudan artıran en önemli etkenlerden biri şüphesiz metro yatırımları. İstanbul'da da 17 metronun inşaat çalışması devam ediyor. Peki metro hatları nerelerden geçiyor? İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 17 metro hattı ve istasyonları...

İstanbul Havalimanı mega aktarma merkezi olacak!

Türkiye’nin mega projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı, dünyayı kıskandırmaya devam ediyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 29 Ekim'de hizmete açılan havalimanının mega aktarma merkezi olacağını söyledi.

İstanbul'a 10 yeni aktarma istasyonu geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun mimari, ulaşım ve peyzaj projelerinin hazırlanması için ihaleye çıkacak.

İstanbul'a 24 aktarma istasyonu yapılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Yakası'nda 14, Anadolu Yakası'nda ise 10 aktarma istasyonunun projelendirme çalışmalarını başlattı.Mimari, ulaşım ve peysaj projelerinin hazırlanması için 5 ve 6 Mayıs'ta ihale düzenlenecek.

Akçakoca katı atık tesisi aktarma istasyonunun inşaatı devam ediyor!

Akçakoca Belediyesi tarafından Osmaniye Akçakoca Belediyesinden yapılan mahallesi atık su arıtma tesisi yanında inşaatına başlanılan katı atık tesisi aktarma istasyonu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor!

Gate inşaat tarafından hayata geçirilecek olan Fortis istanbul projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Conrad İstanbul en iyi konferans oteli!

Conrad istanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödüllerinin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi.

Martı İstanbul Hotel teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön planda!

Martı Istanbul Hotel, doğal gün ışığı alan, kullanışlı tasarıma sahip ve genel kurullardan canlı yayınlara kadar her tür organizasyondaki gereksinimlere cevap verebilen teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön plana çıkıyor.

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

Evora İstanbul'da ticari üniteler ihaleye çıkıyor!

Evora istanbul'da bulunan 65 dükkân, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası ve 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihale edilecek.

Poligon ve Fahrettin Altay metro istasyonlarında test sürüşleri başladı!

Yerin 3'er kat altına inşa edilen Poligon ve F.Altay metro istasyonlarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, test sürüşleriyle eşzamanlı olarak sinyalizasyon ağı ve enerji sistemi gibi çok kapsamlı testlere de başladı...

istanbul aktarma istasyonları Haberi

istanbul aktarma istasyonları

Metro, otobüs, metrobüs, Marmaray,  tramvay, demiryolu ağı gibi ulaşım hatlarının birleşme noktalarında planlanan  aktarma istasyonları sayesinde vatandaşlar, zaman kaybetmeden her yöne kesintisiz  ulaşım sağlayabilecek 

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi,  kentteki ulaşım sistemlerini birbirlerine entegre edecek toplam 24 aktarma  istasyonu için projelendirme çalışmalarını başlattı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü, toplu taşım  sistemlerinin merkezleri olacak aktarma istasyonlarının mimari, ulaşım ve peyzaj  projelerinin hazırlanması için 5 ve 6 Mayıs'ta ihale düzenleyecek. 

METRO, METROBÜS, MARMARAY...

Avrupa Yakası'nda toplam inşaat büyüklüğü 600 bin metrekare olan 14,  Anadolu Yakası'nda ise toplam inşaat alanı 400 bin metrekare olan 10 aktarma istasyonu yapılacak. 

Metro, otobüs, metrobüs, marmaray, tramvay, demiryolu ağı gibi ulaşım  hatlarının birleşme noktalarında planlanan aktarma istasyonları sayesinde  vatandaşlar, zaman kaybetmeden her yöne kesintisiz ulaşım sağlayabilecek. 

İhale şartnamesine göre, aktarma istasyonlarında vatandaşların  gündelik...